Karmiva We Happy Few vetäytyy early accessista helmikuussa, valmistuminen jää kuitenkin kesään / Uutiset / pelaaja.fi

Karmiva We Happy Few vetäytyy early accessista helmikuussa, valmistuminen jää kuitenkin kesään

20.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Lääkehuuruinen selviytymispeli We Happy Few ei valmistukaan vielä huhtikuussa. Uuden lykkäyksen myötä kanadalaiskehittäjä Compulsion Games lupaa peliä nyt kesäksi sen tehdessä viime hetken muutoksia pelin sisältöön.

Tarkalleen ottaen ison remontin kohteeksi ovat joutuneet pelin ensimmäiset tunnit niin kuin myös muutamien isojen tapahtumien järjestys. Compulsion Gamesilla päädyttiin tähän päätökseen, kun studio sai noin kuukausi sitten pelin kokoon sisältönsä osalta. Lähemmässä tarkastelussa tiimissä nimittäin koettiin, että pelissä on vielä paranneltavaa.

Lykkäyksen johdosta Compulsion Games on tekemässä muutoksia myös pelin nykyiseen early access -malliin. Helmikuun 1. päivän jälkeen peliä ei voi enää ostaa ennakkoon ennen kuin vasta lähempänä pelin virallista julkaisua, minkä ohella kaikille pelin jo ostaneille tarjotaan mahdollisuus rahojen palautukseen. Tämän päätöksen studio päätyi tekemään, koska pelin early access -versio ei saa enää päivityksiä ennen kuukausien päässä siintävää julkaisua. Pelin hintaa nostettiin myös hiljattain peräti 50 euroon, minkä pitäisi kuvata enemmän valmiin pelin arvoa nykyisen sijaan.

Tuoreimmalla videolla kehittäjät kertovat hieman tarkemmin lykkäyksestä. Siinä vilaus saadaan myös pelin toista pelattavaa hahmoa koskevaan sisältöön. Kaikkiaan We Happy Few'n on määrä kertoa valmistuessaan kolmen hahmon tarina.

Nyt tammikuussa on ehtinyt kulua neljä vuotta, kun We Happy Few on ollut valmisteilla. Julkistuksensa se sai kolmisen vuotta sitten, minkä jälkeen se on käynyt läpi esimerkiksi Kickstarter-joukkorahoituksen. Pelin varhaisversio on ollut ostettavissa hieman vajaat kaksi vuotta pc:llä ja Xbox Onella. Sen oliis tarkoitus saapua myös vielä PS4:lle.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tästä tulee edelleen niin kovat Bioshock-fiilikset että progressiivisesta maailmasta (muistelisin että tässä on sellainen?) huolimatta tämä on edelleen vahvasti harkinnan alla. Riippuu pitkälti tosin pelin vastaanotosta.

Nostoja