Karmivia Alone in the Dark -kuvia / Uutiset / pelaaja.fi

Karmivia Alone in the Dark -kuvia

18.02.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
28

Saimme käsiimme tuoreita kuvia Alone in the Dark 5:stä. Kauhuseikkailun jatko-osa ilmestyy tänä syksynä Xbox 360:lle, PS3:lle, Wiille, PS2:lle, DS:lle, PSP:lle ja pc:lle.

Ohessa karmivia kuvia tulevasta kauhuseikkailusta:

alone-1-copy.jpg

alone-2-copy.jpg

alone-3-copy.jpg

alone-4-copy.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän FINReko kuva
FINReko

Todella tunnelmallisia kuvia. Taidetta peleistä on aina mukava katsoa.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Tästä on ollut jo kauan gameplayta ja nyt uusin on kyllä jotain upeaa. Vuoden 2008 kovimpia pelejä kun on niin vähän noita kauhupelejä vielä uusille laitteille tullut. Tämä peli myös uudistaa miniakin teknisiä juttuja ja on kyllä todella laadukas tuotos jo tässä vaiheessa.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Valaistus näyttää kuvissa pelittävän hyvin, mikä leineekin tärkeää kauhupeleissä. Maisemat on samalla "uhkaavia", mutta myös hienoja.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Sori kun postailen tänne,mutta en voi jättää tätä tekemättä,sillä tämä pelihän on suorastaan loistava. Minulle pakko ostos.

http://www.gametrailers.com/player/30714.html

Käyttäjän RuleZ kuva
RuleZ

Ihanan hyytäviä kuvia :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei helkkari, se olis virhe jos pelin ohessa EI julkastais kirjaa kyseisen pelin taiteest. Piirtämistä itseki harrastavana annan arvoa noille niin paljon etten pelkäis törsääväni kirjaan useampia kymppejä :D Todella tunnelmallisia!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Näin tästä jossain jonkun demon missä esiteltiin pelin valon käyttöä, ja täytyy sanoa että olin TODELLA vakuuttunut.. itse pelaamisesta en tiedä, mutta upean näköistä!

Käyttäjän Zett0r kuva
Zett0r

Aika hienoja on kyllä tosiaankin . Jos Silent Hill 5 on huono nii varmaan ostan tän . Jokasella konsolilla kun on pakko olla ainakin yks HYVÄ kauhupeli

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hienoja maalauksia.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Näyttää kyllä todella hienolta.Sarjaa en ole kokeillut, ja voipi olla että jää myös tämäkin kokeilematta, ellei tästä tule parempi kuin sen kilpailija Resident Evil 5.