Karmivuudellaan kiehtova We Happy Few käännetään elokuvaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Karmivuudellaan kiehtova We Happy Few käännetään elokuvaksi

2.04.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Vielä early access -vaihetta elelevä selviytymispeli We Happy Few näyttäisi oelvan kääntymässä jo myös omaksi elokuvakseen. Viihdelehti Variety on raportoinut kuulleensa, että elokuvaoikeudet pelistä ovat päätyneet Pitch Perfect -leffasarjasta tunnetun Gold Circle Entertainmentin käsiin.

Yhdessä Gold Circlen kanssa uutta pelileffaa on Varietyn mukaan tuottamassa dj2 Entertainment, jolle kyseessä ei olisi ensimmäinen peliaiheinen projekti. Parhaillaan dj2 on tuomassa myös Donnie Yenin tähdittämää Sleeping Dogs -filmatisointia valkokankaalle ja auttamassa myös uuden Sonic the Hedgehog -leffan työstössä.

We Happy Few'ta on kehitellyt kanadalainen Compulsion Games, joka sai varsin paljon positiivista huomiota pelilleen sen karmivalla ja hieman jopa BioShock-henkisellä introllaan. Itse pelin pelattavuus onkin sitten jakanut enemmänkin pelaajakuntaa kahtia paljon holhousta vaativilla selviytymiselementeillä ja satunnaisesti rakentuvalla maailmallaan.

Lähde: Variety

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Käytännössähän tästä on jo sellainen: alkuperäinen brittiläinen The Prisoner -tv-sarja. Jos leffasta tulisi jotain saman tyylistä, niin olisi äärimmäisen muikeata. Turha toivo tosin, eihän ne Amerikassa osaa tehdä nykyään muuta kuin 200 miljoonan sieluttomia korvanraiskaus-räjähdysspektaakkeleita ja masentavaa hihi-ton-pippeli-näkyy/kakka -tason komediaa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onko tätä peliä joku pelannut ja mitä mietteitä jos on? Bioshock-fiilisten vuoksi tuo kiinnostaa mutta taas joku rng-maailma ja ilmeisen ylilyödyt survivor-mekaniikat ei innosta yhtään.

Nostoja