Karttoja, pelitiloja, hahmoja ja muuta – tätä kaikkea irtoaa Star Wars Battlefrontin kausikortilla / Uutiset / pelaaja.fi

Karttoja, pelitiloja, hahmoja ja muuta – tätä kaikkea irtoaa Star Wars Battlefrontin kausikortilla

15.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
14

Electronic Arts on tarjonnut tarkemman silmäyksen Star Wars Battlefrontin kausikortin sisältöön.

Jo aiemmin tiedossa on ollut, että kausikortille kertyy hintaa 50 euroa ja että se takaa pääsyn neljään Battlefrontiin julkaistavaan laajennusosaan. Nyt tiedossa on, että paketit lisäävät peliin yhteensä niin neljä uutta sankari- ja pahishahmoa ohjattavaksi, 16 uutta karttaa pelattavaksi, neljä uutta pelitilaa ihmeteltäväksi ja noin 20 uutta varustetta käytettäväksi. Varusteiksi EA luokittelee asiat, kuten aseet ja ajoneuvot.

Kausikortin omistamalla Battlefrontiin julkaistavaan lisäsisältöön on myös mahdollista päästä käsiksi kaksi viikkoa muuta maailmaa aikaisemmin. Ensimmäinen Battlefrontin maksullinen laajennus julkaistaan ensi vuoden alussa.

Kauppoihin itse Star Wars Battlefront -pääpeli saadaan Euroopassa tulevana torstaina 19. marraskuuta, jolloin peli tarjoaa pelattavaksi 12 moninpelikarttaa. Peli julkaistaan niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin. Xbox Onella EA Access -jäsenet ovat voineet jo tästä viikosta alkaen testailla peliä ennakkoon.

Ilmaista lisäsisältöä Battlefrontiin on vastaavasti odotettavissa 8. joulukuuta, jolloin EA tuo kaikkien saataville tuoreen Battle of Jakku -kartan. Battlefrontin ennakkotilaajille EA lupaa pääsyä uuteen karttaan viikkoa muita aikaisemmin.

Lähde: EA Star Wars

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Ostoon menee 100e moninpelistä ei tunnu missään.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Sikahinta, ei voi muuta sanoa. Pitänee jäädä odottelemaan arvosteluja...

Käyttäjän Shoric kuva
Shoric

Kuullostaa semmoselta jonka vois ostaa.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Eli aikalailla samaa kuin BF4:ssä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jakku näyttää ainakin tuolla videolta todella hienolta! Muutenhan tuo on taas aika kallista touhua. Beta oli kyllä ihan mukavaa hommaa mutta ei näillä hinnoilla lähde ostoon. Ehkä jos edes kartat tulisi kaikille ilmaiseksi ja kaikki muu maksaisi mutta ei tätä pelaajakunnan jakamista huvita tukea, erityisesti kun ei ole pakottavaa tarvetta muutenkaan ostaa koko peliä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kyllä se aina lämmittää mieltä, kun pelin hintaisesta tai ylipäätään lisäsisällöstä vaahdotaan kermat suussa ennen, kuin itse peliä on edes julkaistu. Tämän takia jää tämä ostamatta. Liian kallis peli, varsinkin pelkäksi moninpeliksi.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä snaketus

Kyllä se aina lämmittää mieltä, kun pelin hintaisesta tai ylipäätään lisäsisällöstä vaahdotaan kermat suussa ennen, kuin itse peliä on edes julkaistu. Tämän takia jää tämä ostamatta. Liian kallis peli, varsinkin pelkäksi moninpeliksi.

Hyvä.

Käyttäjän Suora kuva
Suora

BF:BC2ssa oli ilmaiset lisäkartat ja se oli muutenkin täydellisen hiottu peli kaikin puolin. DICE ei tule koskaan palaamaan entiseen loistoonsa, ovat myyneet sielunsa EAlle ja puskevat nykyään ulos vain keskinkertaista CoDin jalanjäljissä kulkevaa rahastussoopaa...

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Tekisi mieli ostaa peli pleikkarille mutta koska pitää maksaa pelaamisesta niin ei tule kuuloonkaan. Tuntuisi ihan älyttämältä maksaa täysihintaisen pelin pelaamisesta lisämaksua.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Toista se oli ennen kun Battlefront II:n aikaan kenttiä oli saman verran heti julkaisussa, kun tässä DICE:n pökäleessä tulee olemaan DLC:t mukaan laskettuna yhteensä.....

Maksakoot ken haluaa, itse en todellakaan olisi valmis maksamaan 60e julkaisussa etenkään betan jälkeen ja siihen vielä 50e lisää kentistä sisällöstä, jonka laadusta ei ole mitään takeita. Korkeintaan jostain complete-editionista olisin valmis ehkä kympin pulittamaan, EA ja DICE pitäköön tunkkinsa.