Karttoja, pelitiloja ja totaallista invaasiota – tältä näyttää Battlefield V:n sisältötarjonta syksyyn asti / Uutiset / pelaaja.fi

Karttoja, pelitiloja ja totaallista invaasiota – tältä näyttää Battlefield V:n sisältötarjonta syksyyn asti

23.03.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

DICE ja Electronc Arts ovat paljastaneet Battlefield V:tä koskevia sisältösuunnitelmiaan syksyyn asti.

Uudet suunnitelmat lähtevät käyntiin ensi viikolla 25. maaliskuuta, jolloin pelin battle royale -tila Firestorm tuodaan osaksi peliä. Tätä seuraa huhtikuussa uusi joukko yhteistyötila Combined Armsin tehtäviä, toukokuussa uusi Mercury-kartta ja kesäkuussa tavoitteiden suorittamiseen keskittyvä Outpost-tila.

Firestormin luvataan senkin saavan tasaisesti erilaisia lisäyksiä ja kokeiluja. Kahden pelaajan tiimeihin keskittyvää Duo-tilaa kokeillaan esimerkiksi rajatun aikaa huhtikuussa.

Outpost-tilan julkaisu päättää pelin niin sanotun Chapter 3 -kauden, jota DICE kutsuu Trial by Fireksi. Sitä seuraa vielä kesäkuun tienoilla Chapter 4: Defying the Odds, joka lisää Battlefield V:een 5 vastaan 5 -tyylisen uuden tilan ja sitä varten suunnitellun uuden tiiviiksi kuvaillun urbaanin kartan. Uusi isompi Kreikkaan sijoittuva Marita-kartta kuuluu myös osaksi Chapter 4:ää.

Syksyllä koittava Chapter 5 on vielä enemmän mysteeri. DICEn mukaan odotettavissa olisi kuitenkin uudenlainen sotanäyttämö, jossa on luvassa niin maalla, ilmassa kuin merellä tapahtuvaa täysinvaasiota.

Summattuna tämän hetken suunnitelmat ovat nähtävillä uudessa kaaviossa.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Puoli vuotta julkaisun jälkeen yks uus kartta, mitä vittua? (Panzerstormia en lue uudeksi kartaksi koska se on vaan vittu pelto) Sitte noita huuhaa pelimoodeja vanhoilla kartoilla kaupataan muka uutena sisältönä. Ja lisää contenttia combined arms moodiin joka universaalisti kyykytettiin suohon ja kirjaimellisesti yhtään ketään ei kiinnosta uus sisältö siihen. Ampua umpisurkealla tekoälyllä varustettuja vihuja ympäristöissä jotka on koluttu jo tuhanteen kertaan läpi, joo en malta odottaa.

Aivan uskomattoman paska roadmap ja ei kyllä vala minkäänlaista intoa odottaa oikeastaan yhtään mitään BF Vn tulevaisuudelta. Kuka tahansa siellä on tän fail boatin ruorissa joutas kyllä nyt vetään pään pois perseestä ja tekemään aika ison korjausliikkeen. Premium ei ollu optimaalinen ratkaisu ja satanen pelistä varmasti iao hinta monelle maksaa, mutta vittu otan ihan millon tahansa sen entä tän games as a service paskan. Kuka tahansa näkee ton surkean yrityksen läpi naamioida täydellinen sisältököyhyys jollaki uusilla experimentaali paska moodeilla jotka kuolee päivässä tai puskemalla jotaki uskomattoman huonosti mietittyjä ajastettuja grindi paska achievementteja sinne. Tides of war? More like Shites of bore.

Testaan huomenna tulevan firestormin (odotukset on välillä nolla ja meh) ja ellei se ei oo ihan uskomattoman hyvä niin lähtee tää höyryävä paska kyllä uninstalliin ja loppuvuodesta uus yritys ku siihen on tullu ehkä huikeat kaks uutta karttaa siihen mennessä. En kyllä tiedä miksi edes jaksan enää, sisällön tasosta näkee ettei Dicekään malta odottaa että saa päästää tämän haudan rauhaan. Pitää kai hyväksyä että oma lempparisarja on kustu ja päästää vaan irti.

Nostoja