Kasibittisen Nintendon klassinen Golf-peli piilottelee ilmeisesti kaikkien Switch-konsolien sisällä

Nintendo Switchin järjestelmän uumenista näyttäisi löytyvän emulaattorilla pyörivä versio kasibittisen Nintendon klassisesta Golf-pelistä.

17.9.2017 20:03

Nintendo Entertainment Systemin klassinen Golf-peli näyttäisi olevan osa kaikkia Switch-konsoleita, laitteen järjestelmäpuolen sisuksia tutkiva SwitchBrew.org-wikisivu on antanut ymmärtää.

Viikonloppuna sivustolle ilmestyi päivitetty artikkeli koskien laitteen järjestelmän uumenista jo aiemmin heinäkuussa Flog-nimen alta löynyttä NES-emulaattoria. Artikkelin perusteella piilossa lymyävää emulaattoria voidaan käyttää laitteella klassisen Golf-pelin pyörittämiseen ja vieläpä mahdollisesti niin, että se tukee Switchin Joy-Con-ohjaimien liikkeentunnistusta.

Mikäli artikkeli pitää paikkansa, voi se antaa viitteitä tavasta, jolla Switchin maksullisen verkkopalvelun kylikäisenä saatavat klassikkopelit voivat toimia alustalla. Jo aiemmin Nintendo on vihjannut lisäävänsä ainakin nettipelimahdollisuuden Switchilla jaettaviin klassikkopeleihin, mutta kenties muitakin lisäominaisuuksia voi olla odotettavissa.

Lähde: SwitchBrew.org, Ars Technica, Yellows8 (Twitter)

Lisää luettavaa