Käsikonsolit kärjessä Square-Enixin E3-tarjonnassa / Uutiset / pelaaja.fi

Käsikonsolit kärjessä Square-Enixin E3-tarjonnassa

26.04.2006 // Kirjoittanut: LassiK
7

Käsikonsolipelaajille on luvassa juhlaa Square-Enixin E3-pelitarjonnan myötä. Nintendo DS:lle tarjotaan länteen tiukka kolmikko: Final Fantasy III:n uusintaversio johtaa joukkoa. Lisäksi tulossa ovat Children of Mana ja Dragon Quest Heroes: Rocket Slime.

GBA-valikoima puolestaan tarjoilee kaksi klassikkoroolipeliä 16-bittikäännöksinä: Final Fantasy V Advance ja Final Fantasy VI Advance jatkavat Final Fantasy IV Advancen aloittamaa uudelleenjulkaisusarjaa.

Square-Enixin tuki isoilla konsoleilla keskittyy PS2:lle. Sillä pelataan pian Dawn of Manaa, joka on ensimmäinen Mana-sarjan jatko-osa vuosikymmeneen. Lisäksi nähtäville tulee Final Fantasy XII:n länsiversio, jonka julkaisupäivästä saadaan toivottavasti lopullinen vahvistus. Muita PS2-pelejä ovat Valkyrie Profile 2: Silmeria ja Final Fantasy: Dirge of Cerberus -toimintapeli, joka tosin floppasi Japanissa.

Pelaaja on paikalla E3-messuilla ja uutisoi Pelaajalehti.comissa ja kesäkuun lehdessä kuumimmista loppuvuoden peleistä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Matias Kainulainen kuva
Matias Kainulainen

Missä on Xbox 360-tarjonta? :P

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Eiköhän XO:llekin saada fainal fäntäsiä, sikäli kun laitteen myynti lähtee vetämään. Sitä ennen Squarellakin tarkkaillaan silmä kovana PlayStation 3:n lanseerausta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Voisi tulla PSP:lle nuo FF VII-IX, ne kun varmaankin pyörisi mainiosti kuitenkin tuollakin, ja olisivat mitä mainiointa matkaviihdettä esimerkiksi pitkällä junamatkalla Kuopioon. Työmatkakin saisi kestää siinä vaiheessa nykyisen tunnin sijasta vaikka kaksi tuntia ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hemmetti japanilaiset ei vaan osaa,ne haluu olla tyhmii hdmi pas*a ei tuu ps3:n mukana ja noitakaan ei tuu psp:eelle ja ps3 paksa tulee vasta 2007 maaliskuussa vi**u vittu VITTU!

Käyttäjän Wiii kuva
Wiii

Aika raju tuo ylempi kommentti. Turha syyttää stereotyyppisesti japanilaisia. Hyvä vaan että square-enix laajentaa yhteistyötään. Saapahan enemmän rahaa, ja me pelaajat lisää "viimeisiä fantasioita" :P

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Final Fantasy VI Advance tulee kohta jenkeissä. Se LEGENDAARINEN FF6.

Tuleekohan koskaan Eurooppaan...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

VII ja VIII ois hyva ainaki PSPeelle