"Käsikonsolit syrjäyttävät kotikonsolit vuonna 2011" / Uutiset / pelaaja.fi

"Käsikonsolit syrjäyttävät kotikonsolit vuonna 2011"

25.03.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
37

Muun muassa pelikonsolien myynnistä tutkimusta tekevä DFC Intelligence väittää, että käsikonsolien markkina-arvo syrjäyttää perinteiset kotikonsolit viimeistään vuonna 2011. Yhtiö vahvistaa myös, että käsikonsolimarkkinoiden arvo rikkoo vuoden 2007 lopussa kymmenen miljardin dollarin rajapyykin.

Analyytikko David Cole kertoo tutkimusraportissaan, että Nintendo DS:ssä on potentiaalia historian menestyneimmäksi pelikoneeksi. Cole lisää heti perään, että vaikka PSP on selvästi DS:ää jäljessä, sekin saa osuutensa markkinoista.

- Tällä hetkellä näyttää siltä, että vuonna 2011 PSP:n ja DS:n yhteismyynnit olisivat selvästi kolmea uuden sukupolven kotikonsolia korkeammat, Cole selittää.

Markkinoiden suunta nähdään kunnolla vasta, kun PS3, Xbox 360 ja Wii ovat olleet myynnissä muutaman vuoden. Tällä hetkellä kieltämättä näyttää kuitenkin siltä, että käsikonsolit hallitsevat markkinoita mielin määrin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Näin se menee. Itse ainakin uskon ett näin tapahtuu
kuka sitä nyt kotona jaksaa konsoleilla pelata kun voi ottaa konsolin mukaan.

Käyttäjän Yanathan kuva
Yanathan

Olen täysin samaa mieltä. Ds on selvästi meidän perheen pelatuin konsoli siitä lähtien kun se kotiimme tupsahti.
Parhaat pelit = Paras konsoli.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

DS:llä pelaaminen on yksinkertaisesti helppoa ja hauskaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei onnaa. Miten helvetin tyhmän näköistä jos kaksi isoakin miestä pelaa sohvalla kahdella DSllä kaksipelä rupu äänillä... Ei Viddu, ei tuu tapahtumaan, ohjaamet käteen , oikeilla äänillä ja kuva isolta telkulta on paras.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ehkäpä näin voi käydä, mutta turha sanoa mitään tässä vaiheessa. Voihan kotikonsolitkin rykäistä kunnolla, kunhan HD-töllöt yleistyvät ja konsolit/tv:t halpenevat. Voihan joku tehdä konsolipuolellakin ''Litet''.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Uskon tähän.
Aikuiset tietävät jo, että kotona ei nykyään paljoa vietetä aikaan, vaan ne kuluvat matkoilla (Bussi/juna/lentokone jne.).

"Ei onnaa. Miten helvetin tyhmän näköistä jos kaksi isoakin miestä pelaa sohvalla kahdella DSllä kaksipelä rupu äänillä… "
- Angst? No mutta mikä estää DS:sää liittämästä kunnon äänilaitteisiin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"- Angst? No mutta mikä estää DS:sää liittämästä kunnon äänilaitteisiin."

No esimerkiksi se, että se on aivan turhaa jo äänenlaadun takia. PSP:nkin olen liittänyt kunnon äänilaitteisiin, eikä sieltä oikeen mitään saanut ulos. PS2 vielä menee.

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

No mikäli nykyinen meno jatkuu, tämä on hyvinkin mahdollista. Psp:n ja DS:n hyvät myyntiluvut ovat molemmat kyllä yllättäneet.

Molemmista viellä hinta siihen sadan euron tietämille niin homma voi räjähtää käsiin ja myynnit kasvaa edelleen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eiköhän tuo ennustus mene ihan metsään. Ellei sitten tule jotain ihme käsikonsolia joka olisi paljon tehokkaampi kuin mikään kotikonsoli. ei vain jaksa kiinnostaa jotkin uudelleen ilmestymis pelit jotka on tullut jo aikoja sitten kotikonsolille tai uudet jotka sitten tulee kotikonsolille kuten GTA:at ja DS.än intendogs ja brain gamesit ei vain kiinnosta minua.

Käyttäjän Tencer kuva
Tencer

Näin saattaa ehkä jopa käydä tai sitten ei. Itse päätin jo kauan sitten, että uuden sukupolven konsolia en hanki ja ryhdyn käsikonsolipelaajaksi, koska yksinkertaisesti ei ole varaa niihin isompiin konsoleihin.

Nostoja