Kasvojenkohotus ja paranneltu modituki luvassa Wastelands 2 -roolipeliin / Uutiset / pelaaja.fi

Kasvojenkohotus ja paranneltu modituki luvassa Wastelands 2 -roolipeliin

28.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Joukkorahoitettu tietokoneroolipeli Wasteland 2 on saamassa lähitulevaisuudessa kohennuksia ulkoasunsa suhteen. Wasteland 2:n Kickstarter-sivuilla kehittäjä InXile on kertonut siirtävänsä pelin koodia parhaillaan Unity 4.5 -moottorilta uudemmalle Unity 5:lle, mikä tuo mukanaan mahdollisuuden hyödyntää pelissä paranneltua varjostusteknologiaa.

Myös modiyhteisölle pelimoottorin päivityksen pitäisi tietää hyviä uutisia. Unity 5:n tukemien kehitystyökalujen myötä InXilen pitäisi pystyä tarjoamaan pelaajille aina vain parempia modausmahdollisuuksia ilman, että modaajilta vaadittaisiin Pro-tason Unity-lisenssin käyttöä.

Jonkinlaisia pelillisiäkin muutoksia on myös tekemässä matkalla Wasteland 2:een. Tarkkaa tietoa tulevasta ei vielä ole, mitä nyt pelin hahmojärjestelmän on tarkoitus saada ainakin kohennuksia, joilla pelattavuutta pitäisi päästä muovaamaan uusin keinoin.

Jo ennalta Wasteland 2:een on julkaisu kuusi suurempaa päivitystä, jotka tavalla jos toisella ovat parannelleet pelikokemusta. InXile on kuvaillut pelin toistuvaa parantelua kaiken rahan ja vaivan arvoiseksi toimenpiteeksi, jonka nimenomaan joukkorahoituksen mukanaan tuoma vapaus on mahdollistanut.

Lähde: Wasteland 2 (Kickstarter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Peli on jo nyt monta kertaa parempi kuin julkaisun aikoihin, ja vielä olisi lisää luvassa. Saisivat muutkin kehittäjät joilla kuitenkin on julkaisija alla ottaa mallia tästä!

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Vaikka peli ei sinällään graafista parannusta kaipaakaan, niin erittäin hienoa että inXile peliin edelleen kaikilla osa-alueilla panostaa. Mielestäni helposti yksi parhaista cRPG-peleistä vuosikymmeniin.

Toivottavasti ensi viikolla Unity Technologies ilmoittaa myös glNext/Vulkan(?) tuesta.

"InXile on kuvaillut pelin toistuvaa parantelua kaiken rahan ja vaivan arvoiseksi toimenpiteeksi, jonka nimenomaan joukkorahoituksen mukanaan tuoma vapaus on mahdollistanut."

Joukkorahoituksen kautta tullut ja tulossa aikamoinen liuta erinomaisia cRPG-pelejä. Siitäkin huolimatta löytyy porukkaa, joiden mielestä joukkorahoitus on yksi pahimmista asioista joita peleille/pelaamiselle on tapahtunut pitkään aikaan. En ymmärrä :).

Nostoja