Kasvojenkohotus ja paranneltu modituki luvassa Wastelands 2 -roolipeliin

InXile jatkaa viime syksynä julkaistun Wasteland 2 -pelinsä päivitystä. Seuraavaksi luvassa on parannuksia varsinkin ulkoasuun ja modityökaluihin.

28.2.2015 18:18

Joukkorahoitettu tietokoneroolipeli Wasteland 2 on saamassa lähitulevaisuudessa kohennuksia ulkoasunsa suhteen. Wasteland 2:n Kickstarter-sivuilla kehittäjä InXile on kertonut siirtävänsä pelin koodia parhaillaan Unity 4.5 -moottorilta uudemmalle Unity 5:lle, mikä tuo mukanaan mahdollisuuden hyödyntää pelissä paranneltua varjostusteknologiaa.

Myös modiyhteisölle pelimoottorin päivityksen pitäisi tietää hyviä uutisia. Unity 5:n tukemien kehitystyökalujen myötä InXilen pitäisi pystyä tarjoamaan pelaajille aina vain parempia modausmahdollisuuksia ilman, että modaajilta vaadittaisiin Pro-tason Unity-lisenssin käyttöä.

Jonkinlaisia pelillisiäkin muutoksia on myös tekemässä matkalla Wasteland 2:een. Tarkkaa tietoa tulevasta ei vielä ole, mitä nyt pelin hahmojärjestelmän on tarkoitus saada ainakin kohennuksia, joilla pelattavuutta pitäisi päästä muovaamaan uusin keinoin.

Jo ennalta Wasteland 2:een on julkaisu kuusi suurempaa päivitystä, jotka tavalla jos toisella ovat parannelleet pelikokemusta. InXile on kuvaillut pelin toistuvaa parantelua kaiken rahan ja vaivan arvoiseksi toimenpiteeksi, jonka nimenomaan joukkorahoituksen mukanaan tuoma vapaus on mahdollistanut.

Lähde: Wasteland 2 (Kickstarter)

Lisää luettavaa