Kato jatkuu Blizzard Entertainmentissa - Overwatch-tuottaja jättää studion / Uutiset / pelaaja.fi

Kato jatkuu Blizzard Entertainmentissa - Overwatch-tuottaja jättää studion

22.09.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Overwatch, tuottaja, ero, blizzard, jeff kaplan

Blizzard Entertainmentin Overwatch-pelisarja on menettänyt jälleen yhden taustavoimistaan.

Bloomberg-julkaisu kertoo Overwatch-pelisarjan johtavassa asemassa toimineen tuottaja Chacko Sonnyn jättävän studion. Sonny toimi alkuperäisen Overwatchin ohella myös tulevan Overwatch 2:n tuottajana. Sonnyn lähtö on jo toinen keskeisen Overwatch-tekijän irtisanoutuminen tämän vuoden aikana, sillä pelisarjan ohjaaja Jeff Kaplan jätti yhtiön keväällä. Bloombergin toimittaja Jason Schreierin mukaan Sonny olikin keskeisessä roolissa Overwatchin tulevaisuuden kannalta Kaplanin lähdön jälkeen.

Blizzard on kertonut Polygon-sivustolle antamassaan lausunnossa Sonnyn lähteneen yhtiöstä viiden vuoden palveluksen jälkeen ottaakseen hieman aikaa itselleen. Studion mukaan Overwatch 2:n kehitystiimin työ on edennyt mallikkaasti ja peli on jo tuotannon loppumetreillä. Lisätietoja Overwatch 2:sta saadaan tänä viikonloppuna Overwatch League Grand Finals -tapahtumassa.

Lähde: Bloomberg, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Mistäköhän kähmimisestä jäi kiinni?

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Rotat jättävät uppoavan laivan.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus Refloni

Rotat jättävät uppoavan laivan.

En ehkä menisi arvailuissani vielä ihan näin pitkälle. Blizzard tuskin on tällä hetkellä unelmatyöpaikka kenellekään. Tilanteet ja väki vaihtuu harva se viikko ja epäilemättä tulosta pitäisi puskea, vaikka myrsky riehuu ympärillä.

Veikkaan, että ihan hyviäkin tyyppejä alkaa lähitulevaisuudessa tippumaan remmistä ihan vaan firman sekavan tilanteen takia.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Vaikka on toki ymmärrettävää, että porukka vaihtuu Blizzardilla, niin toivottavasti saisivat vielä käännettyä kurssinsa selvemmille vesille. Vaikka syytteet ovat ansaitusti vakavia, niin heidän pelinsä ovat silti tuottaneet myös iloa miljoonille pelaajille.

Nostoja