Katso yhdeksän minuutin pelikuvapläjäys Call of Duty: Advanced Warfaresta / Uutiset / pelaaja.fi

Katso yhdeksän minuutin pelikuvapläjäys Call of Duty: Advanced Warfaresta

10.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Activision tämänvuotinen suurpeli Call of Duty: Advanced Warfare on näyttäytynyt viimein kunnollisen pelikuvan voimin. Microsoftin E3-lehdistötilaisuuden myötä pelistä saatiin nähtäville pitkä pätkä Etelä-Koreaan sijoittuvaa toimintaa.

Uudella videolla silmille pomppii erityisesti Advanced Warfaren maailmassa aktiivista osaa näyttelevä kehittynyt teknologia. Perinteisen räiskinnän keskellä pelaajat muun muassa kohtaavat valtavan lentävien robottien parven ja repivät autojen ovia irti suojatarkoituksia varten. Hyppiminenkin näyttää sujuvan nyt aiempaa huomattavasti ilmavammin.

Call of Duty: Advanced Warfare tekee tuloaan niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle kuin myös pc:llekin. Tuttuun Call of Duty -malliin Xbox-pelaajat tulevat saamaan ensimmäisenä peliin julkaistavat karttapaketit.

Advanced Warfare nähdään kaupoissa 4. päivä marraskuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ihan hienoja juttuja kyllä mukana, kuten tuo pommien monimuotoisuus, mutta pelkäänpä että pohjalla silti perus-COD. Räjähdyksiä ja läheltä piti tilanteita riittää. Silti ehdottamasti kiinnostavin COD pitkiin aikoihin ja sekin lähinnä tuon tapahtuma-ajan ja teknologian takia, scifi kun on sen verran itselle mieleen.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Köyhänmiehen Warhammer 40k.

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Kaikkea kivaa ne oli keksiny laittaa tähän peliin, nykyaikaisesta ja mahdollisesti tulevasta sotateknologiasta. Mutta se kuitenkin tuntu jo nähdyltä pelisotateknologialta, codiin lisättynä. Esim, siitä ropotti parvesta tuli mieleen Matrix 3:nen. Tosin se ois varmaan aika hiton hienon näkönen killstreakki moninpelissä. Tarttis kunnon laser minigunin sen tuhoamiseksi :D.

Kuhan vaan saisivat lisättyä noita kampanjan pelaamisen ulottuvuuksia moninpeliin, nii kyllä siitä hyvä tulee.

Käyttäjän Munkk1 kuva
Munkk1

CoD 2142. Vaikuttaa mukavalta ainakin aseistuksen ja muiden vempeleiden osalta.