Katutappelu hoituu myös painien: tässä saapuu uusin Street Fighter V -taistelija / Uutiset / pelaaja.fi

Katutappelu hoituu myös painien: tässä saapuu uusin Street Fighter V -taistelija

28.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Street Fighter Alpha -sarjasta alun perin tuttu taistelija Rainbow Mika on vahvistunut pelattavaksi hahmoksi Street Fighter V:een. Showpainiliikkeisiin luottavan Mikan myötä kaikkiaan kymmenen Street Fighter V:n kuudestatoista alustavasta hahmosta on nyt saatu paljastettua.

Street Fighter V:ssä Mika ei varsinaisesti taistele enää yksikseen, sillä hahmon V-Trigger-erikoisliike mahdollistaa tämän kumppanina toimiva Nadeshikon kutsumisen areenalle. Mikan V-Skill on vuorostaan hahmoa vahvistava liike, jonka tehdessään Mika vetää esiin mikrofonin, jota tämä voi käyttää myös sekä hetkellisenä aseena että torjuntavälineenä.

Toiminnassa hahmon voi nähdä ohesta.

Uuden taistelijan lisäksi Capcom on hiljattain myös paljastanut, että se on aikeissa järjestää uuden maailmanlaajuisen beetatestin Street Fighter V:stä elokuun 29. päivä kello kahdelta aamulla Suomen aikaan alkaen. Testauksen on tarkoitus kestää viisi päivä ja se on jälleen kerran keskittymässä Street Fighter V:n nettikoodin kuormittamiseen.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Ei hitto kyllä ne japanilaiset keksii :D

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Aikas tyylikkään ovat tästä R.Mikan toisesta tulemisesta saaneet ja näyttäisi vielä kohtuullisen uskolliselta alkuperäiselle. Tuli samalla mieleen, tarkoittaakohan tämä sitä, että Zangief ei ole ensimmäisen 16 hahmon joukossa?

Käyttäjän Malone kuva
Malone
Lainaus käyttäjältä YritaEdes

Aikas tyylikkään ovat tästä R.Mikan toisesta tulemisesta saaneet ja näyttäisi vielä kohtuullisen uskolliselta alkuperäiselle. Tuli samalla mieleen, tarkoittaakohan tämä sitä, että Zangief ei ole ensimmäisen 16 hahmon joukossa?

Oli vanilla nelosessakin Zangiefin lisäks Abel, eli toivoa on, mut kieltämättä paikat on käymässä vähiin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Aluksi olin, että wtf tää nyt on, mutta ihan kelpo designilta tuo näytti. Ainakin japanilaiset uskaltaa vielä pukea stringit naishahmoilleen. Toisin kun Mortal Kombatissa, jonka naishahmoissa ei ole enää mitään Mortal Kombatmaista ja me kaikki tiedetään syy siihen.

Toivottavasti tätä ei sensuroida lännessä. Onneksi PS4 on aluevapaa. Tietenkin jos sensuurit isketään päälle konsolin alueasetuksen mukaan, niin siinä on sitten paha rypistää, kun on jo housussa, mutta toivotaan että tätä ei lähdetä sensuroimaan.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Toi viimeinen isku....reps xD

Lainaus käyttäjältä snaketus

Ainakin japanilaiset uskaltaa vielä pukea stringit naishahmoilleen. Toisin kun Mortal Kombatissa, jonka naishahmoissa ei ole enää mitään Mortal Kombatmaista ja me kaikki tiedetään syy siihen.

Mmmmitäh :D minusta MKX oikein suhteudetut kropat ja "varusteet" näyttää paljon paremmalta kuin aikaisempien mk pelien ylipitkät sääret + pienet päät + tupla DD rinnat. Myöskin MKX:ssä sentään ne asusteet ovat sellaisia joissa voisi jopa oikeasti hyppiä ja taistella. Tietenkään kaikkien pelien tarvitse olla realistisia mutta ainakin omaan silmään näyttää paremmalta kun esim. kaikki hahmot mk rosterissa ovat sopusuhtaisen näköisiä järkevine kamppeineen. Erikseen sitten ne DOA pehmopornot ja Dragons Crown jossa kaikki hahmot ovat epäsopusuhtaisia.