Katutappelu villitsi pelaajat / Uutiset / pelaaja.fi

Katutappelu villitsi pelaajat

7.08.2006 // Kirjoittanut: feldon
7

Katutappelupeli Street Fighter II ’Hyper Fightingin ilmestyminen Microsoftin Live Arcade –kauppapaikalle viime viikolla sai pelaajat villiintymään. Pelin kustantaneen Capcomin mukaan kyseessä on kaikkien aikojen nopeiten myynyt Live Arcade –julkaisu.

Street Fighterin suosio tuli monelle yllätyksenä. Vaikka kyseessä on viime vuosituhannelta peräisin olevaan vanhaan kolikkopeliin perustuva retro-käännös, se innosti tuhannet käyttäjät investoimaan runsaan yhdeksän euron arvoiseen myyntiversioon. Myös sadat Xbox Livessä pelatut kaksinkamppailut kielivät siitä, että retro- ja taistelupeliskene elää ja voi paksusti edelleen.

Street Fighter II ’Hyper Fighting on ladattavissa Xbox Live Arcade –kauppapaikalta. 800 Microsoft pistettä maksavan myyntiversion lisäksi saatavilla on myös ilmainen pelattava demo.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jellona kuva
Jellona

Pelin grafiikka aika karua ja vaikeusaste niin haastava että taidan kytkeä SuperNes:sin TV:seen ja testata onko Snes:in SF2Turbo yhtä tyly kokemus :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Joo,kyllä on vaikea!Mutta harjoitus tekee mestarin:))

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

Tänään piti itsekin ostaa SF2HF ja olihan sitä kiva pelata. Mielummin pelaisin kyllä, jotakin uudempaa versiota, mutta kyllä tämäkin käy. Ehkäpä ne uudemmatkin löytävät vielä tiensä Live Arcadeen.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Vähän pelottaa mitä Nintendo suunnittelee nyrkissaan kun huomaa että tälläinen klassikko myy 9€:n hintaan tuhansia kappaleita...toivottavasti ei 8-10€:n hintaa NES ja SNES peleille.....

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ostin Street Fighterin eilen ja kyllähän se muistoja herättää. Vaikeustaso on kieltämättä hieman hankala eikä ohjain ehkä ihan paras erikoisliikkeiden tekoon. Harjoitus tekee mestarin! :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

yeah nyt on neljä archievementiä jemmassa ja peli potkittu kerran läpi =) alkaa sujua vaikka mahdottomalta tuntui ensin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mahtava peli.
Eihän tuolla vaikeustasolla ole mitään merkitystä.
Mitä järkeä pelata yksinpeliä?
Pelatkaa Livessä tai kaveria vastaan nin peli pääsee oikeuksiinsa.
Itsepelanntjo yli 100 live peliä joista 88 hävinnyt :D