Kauhu kohtaa sokeuden BioShock-veteraanien uutuuspelissä / Uutiset / pelaaja.fi

Kauhu kohtaa sokeuden BioShock-veteraanien uutuuspelissä

26.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Jälleen yksi joukkio entisiä Irrational Gamesin veteraaneja on lähtenyt hakemaan joukkorahoitusta Kickstarterin kautta. Tällä kertaa rahan perässä on tuore The Deep End Games -studio, joka tarvitsisi 150 000 dollaria voidakseen luoda kauhupelin nimeltä Perception.

Perceptionin on määrä olla jälleen yksi enemmän pakenemiseen kuin toimintaan nojaava kauhukokemus. Peliä pelataan ensimmäisen persoonan kuvakulmasta, mutta se ei tarkota, että seikkailun pitäisi olla erityisen tutun tuntuinen. Perceptionin päähenkilö Cassie on nimittäin sokea ja näin ollen kaikki pelaajien näkemät asiat perustuvat siihen, mitä ääniä hahmo kuuleekaan ympärillään.

Seikkailu Perceptionissa keskittyy mystiseen kartanoon, josta pitäisi löytyä vastaus Cassien erikoisille unille. Ikävä kyllä Cassie ei ole kartanossa yksin, vaan hänen päästämiensä äänien perusteella nuorta naista jahtaa myös mystinen olio, jonka läheisyyttä olisi suositeltavaa välttää.

Pc:lle työstetyn Perceptionin kehitystä johtaa muuan Bill Gardner, joka ehti työskennellä Irrational Gamesilla 12 vuotta ennen The Deep End Gamesin muodostusta. Kokemuksia häneltä löytyykin niin sekä BioShock-sarjan peleistä kuin myös SWAT 4:stä.

Lisätietoja projektista voi katsastaa sen Kickstarter-sivuilta.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Tosi mielenkiintoinen. Ja hyvä kuulo. :D

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

En yleensä ole kiinnostunut kauhupeleistä mutta tämä vaikuttaa todella mielenkiintoiselta.

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Meeh, ei nyt oikein napannut. Tuntuu harvinaisen tyhmältä kuvitella että sokea muka näkisi kaiken kaikuluotaimen tavoin niihin liittyvien äänien perusteella. :D (Se, ja että tuo päähenkilön narina rupesi ärsyttämään jo tuon pienen trailerin aikana.)

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Tässä voisi olla ainesta. Herätti ainakin mielenkiinnon. Ja heti en lähtisi puuttumaan sokeanäön realistisuuteen, kyseessä on kuitenkin peli.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Tää sokeanäkö hommeli on ihan selvästi kopsattu Daredevililtä/-stä ;)

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Kiintoisa konsepti, jään seuraamaan mielenkiinnolla. Ilman päähenkilön jatkuvaa kommentointia olisi video ollut varsin tiivistunnelmainen.

Käyttäjän FatTepi kuva
FatTepi
Lainaus käyttäjältä Smiling Nik

Tää sokeanäkö hommeli on ihan selvästi kopsattu Daredevililtä/-stä

Itellä tuli heti sama mieleen :D mutta vaikuttaa ihan hyvältä idealta jota ei oo ennen nähty videopelissä. :)

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Itseasiassa jotku sokeat pystyy suunistaan kaikuluotaus tyylisesti. Yhessä dokumentissa kuvattiin yhtä sokeeta poikaa joka veti lähes normaalisti joka paikassa ku se päästi vaan semmosia naksutus ääniä välillä ja ei se dokumentti ei ollu Last of us.:D

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mielenkiintoinen tekele mutta immersion takia olisi voinut heittää jotain selitystä melkeinpä yliluonnolliselle kyvylle. Päähenkilö on puoliksi lepakko ja puoliksi ihminen? Ei kun hetkinen, Batman on jo lisensoitu peliksi.