Supermassiven kauhuseikkailu Man of Medan on koettavissa verkon yli ystävän kanssa nyt myös Friend Pass -ominaisuuden kanssa. Kaveripassi tarkoittaa, että kaksi pelaajaa voivat sukeltaa pelin jaettuun tarinatilaan yhdessä ilman, että toinen pelaajista omistaa peliä.

Kaikki Men of Medanin tammikuun 6. päivään mennessä ostavat saavat haltuunsa yhden kaveripassin, joka on voimassa yhden läpipeluukerran verran. Konsoleilla passi toimii käytännössä niin, että pelin omistamattoman täytyy ladata haltuunsa Man of Medanin kokeiluversio, jonka kautta homma lähtee sitten toisen pelaajan kutsusta käyntiin.

Pc:llä passin käyttö on hieman monimutkaisempi tapaus. Julkaisija Bandai Namco onkin tehnyt sitä varten ohesta löytyvät video-ohjeet. 

Netin välityksellä pelattava Man of Medanin jaettu tarinatila (Shared Story Mode) toimii tavanomaisesta yksinpelistä poiketen niin, että molemmat pelaajat hallitsevat jatkuvasti aina yhtä hahmoa. Tämä tarkoittaa siis muun muassa samaan aikaan tapahtuvia keskusteluja ja muita tapahtumia, jotka molemmat voivat vaikuttaa seikkailun lopputulemaan.

Man of Medan tarjoilee lisäksi paikallisen moninpelin, joka toimii hyvin samaan malliin perusyksinpelin kanssa. Siinä pelaajat vaihtelevat vain ohjainta keskenään vaihtuvien hahmojen mukaan ja saavat valintoihin liittyvää statistiikkaa.

Yhdessä kaveripassien kanssa Bandai Namco on tuonut kaikkien Man of Medan -omistajien saataville nyt myös pelin ylimääräisen Curator’s Cut -tilan. Aiemmin vain ennakkotilaajille tarjottu tila antaa pelin jo kertaalleen läpäisseille yksinpelaajille mahdollisuuden kokea vaihtoehtoisia kohtauksia, jotka ovat enemmän tuttuja juurikin jaetusta tarinatilasta.

Lähde: Supermassive Games

Lisää luettavaa