Kauhuelokuvasarja A Quiet Place laajenee videopeliksi / Uutiset / pelaaja.fi

Kauhuelokuvasarja A Quiet Place laajenee videopeliksi

26.10.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
A Quiet Place, kauhu, Saber Interactive, ILLOGIKA, EP1TOME, elokuva,

Kauhuelokuvasarja A Quiet Placeen pohjautuva videopeli on tekemässä tuloaan. Hankkeen on julkistanut World War Z- ja Evil Dead: The Game -tekijä Saber Interactive, jonka valvovan silmän alla kehityksestä vastaavat Rainbox Six- ja Far Cry -veteraanien muodostama kanadalaisstudio iLLOGIKA ja Teksasissa hääräävä viihdeyhtiö EP1T0ME.

Pelin ei ole määrä sovittaa niinkään elokuvia pelimuotoon vaan kertoa samaan universumiin perustuva uusi tarina. Kokemuksesta suunnitellaan nimenomaan yksinpelattavaa ja sitä on kuvailtu tarinavetoiseksi kauhuseikkailuksi.

A Quiet Place -elokuvien mahtava menestys on tehnyt selväksi sen, että fanit kaipaavat uusia seikkailuja tässä universumissa. iLLOGIKA on luomassa omaa todella mukaansatempaavaa kokemusta, joka on nimensä veroinen, Saber Interactiven julkaisupomo Todd Hollenshead hehkuttaa.

Tarkoituksena A Quiet Place -peli olisi paljastaa kunnollisemmin ensi vuonna. Jo nyt sille on omistettu kuitenkin omat kotisivut.

Lähde: Saber Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

En yleensä halua (tai välttämättä edes huomaa) niuhottaa kirjoitusvirheistä, mutta tuo otsikon A Quit Place pistää väkiselläkin silmään. Varsinkin kun sama typo toistuu vielä uudestaan aivan uutisen lopussa.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Tämä voi olla hyväkin idea. A Quiet Placen kikka on melko omaperäinen ja helposti pelillistettävissä. Half-Life Alyxia pelanneet tunnistavat varmasti sen potentiaalin.