Kauhuelokuvista tunnettu Eli Roth ohjaa Borderlands-elokuvan / Uutiset / pelaaja.fi

Kauhuelokuvista tunnettu Eli Roth ohjaa Borderlands-elokuvan

21.02.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Kauhuelokuvista tunnettu Eli Roth on kiinnitetty Borderlands-elokuvan ohjaajaksi.

Borderlands-pelisarjan kehittäneen Gearbox Softwaren johtaja Randy Pitchford paljasti Rothin kiinnityksen Twitter-tilillään. Roth tunnetaan esimerkiksi Hostel- ja Cabin Fever -elokuvien tuottajana, mutta hän on toiminut urallaan myös näyttelijänä. Rothin tunnetuin roolisuoritus lienee kersantti Donny Donowitzin rooli Quentin Tarantinon Inglourious Basterdsissa.

Borderlands-pelisarjaan pohjautuva elokuva paljastettiin jo vuonna 2015, mutta sittemmin tuotannosta ei ole kuultu juurikaan uutta tietoa. Pitchfordin twiitin mukaan elokuvasta kuullaan kuitenkin lisätietoja ensi viikolla Pax East -tapahtumassa.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

"Roth tunnetaan esimerkiksi Hostel- ja Cabin Fever -elokuvien tuottajana"

Roth on itseasiassa myös ohjannut ja käsikirjoittanut nuo kaksi ensimmäistä Hostelia sekä mm. ääriväkivaltaisen Green Infernon, joka toimii kunnianosoituksena Cannibal Holocaustille. Jos tämä Borderlands-leffa oikeasti joskus toteutuu, niin väkivaltaa siitä tuskin tulee puuttumaan.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Juuri mietin onkohan tämä(kin?) peruttu..! Toivon sen perustuvan sarjan alkupuolelle vaikka näytekuvan hahmot ovatkin BL3:sesta.
Oli taas pakko katsoa se hieno 'Borderlands fan film' jonka linkki vanhassa kommentissani näköjään toimi. Muuten on tehnyt mieli heittää BL-kokoelma liekkeihin mutta video sai vielä hymyn huulille.

Nostoja