Kauhulegendan brutaali uutukainen viivästyy halloweeniksi / Uutiset / pelaaja.fi

Kauhulegendan brutaali uutukainen viivästyy halloweeniksi

27.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Elokuulle odoteltu selviytymiskauhupeli The Evil Within myöhästyy aikataulustaan. Bethesdan julkaisemana peli on saavuttamassa Euroopan kaupat nyt lokakuun 24. päivä niin PlayStation 4-, Xbox One-, PlayStation 3-, Xbox 360- kuin myös pc-versionkin voimin.

Syytä lykkäykselle ei ole annettu.

Uuden julkaisupäivän rinnalla Bethesda on samalla paljastanut The Evil Withinin ennakkotilausedut. Mikäli pelin tilaa ennakkoon ainakin tietyiltä jälleenmyyjiltä, saa pelihahmolleen joukon ylimääräisiä varusteita, kuten ensiapupakkauksen ja haulikon, kauhumatkaa helpottamaan.

Parin vuoden ajan odoteltu The Evil Within on japanilaisen Tango Gameworksin työstämä tuotos. Pelin kehitystä on ollut ohjaamassa itse selviytymiskauhulegenda Shinji Mikami, joka aiemmin on ollut vastuussa esimerkiksi Resident Evil -sarjan luomisesta ja myöhemmin myös sen modernisoimisesta.

Ohessa tuore The Evil Withinin mainostraileri.

Päivitys kello 20.30: Bethesdan lehdistötiedotteen mukaan lykkäys johtuu Tangon pyynnöstä saada hieman lisäaikaa pelin hiomiseen.

Lähde: Bethesda Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jolle kuva
Jolle

Lykkäystä, lykkäystä ja lykkäystä. Ei tänä vuonna tehdä muutakuin lykätään pelejä :D Nyt ei ole kyllä pelin kehittäjillä homma hanskassa :D

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

No hyvä että saadaan sentään täksi vuodeksi, melkein kaikki muut hyvät pelit lykätty jo ensi vuodeksi. Vituttaa silti nuo ennakkovaraajan edut, laitekohtaiset edut ei niinkään paljon haittaa, mutta se että edut saa vain jostain tietystä puljusta ostamalla pelin on jo aika paksua kuraa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kyllä ne alustakohtaiset edutkin pistää jurppii. Miksei vain voisi ostaessa saada koko peliä alustasta riippumatta, mutta kyllä typeryydessä vie voiton nämä osta inarin esson kahvilan kolikkokoneesta niin saat vaipat kauhuhetkiä helpottamaan.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

RE4:n kyläosio tulee kuvasta mieleen.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Jotenkin huvittaa tuo ennakkovaraus "etu". Miksi selvitymiskauhupelin pelaaja haluaisi ylimääräisen paketin auttamaan? Eikö se vie koko pohjan selviytymis osiolta ja näin vie pohjan myös kauhulta?

Muuten tämä on vähän tuntuu olankohautuksella ohitettavalta itselleni, ainakin sen perusteella mitä olen nähnyt. Tulee ehkä liian "deja-vu" -fiilis noista pelin örrimörreistä (looking at you boxhead). Se voi tietysti johtua RE4 assosiaatiosta.

Käyttäjän Armo kuva
Armo
Lainaus käyttäjältä Jolle

Lykkäystä, lykkäystä ja lykkäystä. Ei tänä vuonna tehdä muutakuin lykätään pelejä Nyt ei ole kyllä pelin kehittäjillä homma hanskassa

Tai sitten se on tää uusi sukupolvi, pelien kehittämiseen menee varmaan arvioitua kauemmin kun jotkut kehittäjät ei ole aiemmin näille konsoleille pelejä julkaisseet.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Noista ennakkotilauseduista nyt ei kauheasti kannata valittaa jos jääkin saamatta. Juuri tuota turhaa "kultainen ase ja koiralle vihreä panta"-osastoa. Itse tuli juuri aloiteltua Space Marine ja siinä sattui olemaan jotain kultaisia aseita kolmessa kupongissa. Ärsytti niitä koodeja iskeä peliin (tiedän, olisin voinut olla lunastamattakin mutta kun olivat kerran mukana) ja vaikutti yhtään mihinkään nekin.

Tuo on vaan tuota että nykyään on pakko olla joka pelissä jotain ennakkotilaus-, tietystä paikasta tilaus- ja alustakohtaista extraa. Itse harmittaa lähinnä alustakohtaiset lisätehtävät ja muu oikeaa pelattavaa tarjoava, vaikka nekin usein ovat jotain turhahkoja puolen tunnin pikkuosioita.

ITSE PELITRAILERISTA: Taas on kerätty sopivimmat reaktiot pelaajilta jotka luultavasti vieläpä eivät ole niin tutustuneita kauhupeleihin tai ylipäätänsä kauhuun. Hyppysäikyttelyyn nyt saattaa säpsähtää kuka vaan mutta kuka vähänkin kokeneempi kauhistelee noita stereotyyppisiä kohtia (mm. verta käytävällä).

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä zappah

Noista ennakkotilauseduista nyt ei kauheasti kannata valittaa jos jääkin saamatta.

Ei muuta mutta haulikko on vähän sellainen ase jonka luulisi kuuluvan ihan normaalisti peliin. Noh kai siinä pelissä pumppuhaulikkokin on, muuten aika viheliäinen veto.

Nostoja