Kauhun remasterointi se vain jatkuu: tältä näyttää Resident Evil Zero HD / Uutiset / pelaaja.fi

Kauhun remasterointi se vain jatkuu: tältä näyttää Resident Evil Zero HD

8.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Capcom on julkaissut ensimmäisen kunnon satsin kuvia sekä trailerin toukokuussa paljastetusta Resident Evil Zeron remasteroidusta versiosta.

Ensi vuoden alulle tähdätty tuotos on tammikuussa nähdyn Resident Evil HD Remasteredin tapainen ehostettu versio alkujaan vuonna 2002 julkaistusta Gamecuben Resident Evil Zero -pelistä. Remasterointikäsittelyn myötä peli on saamassa siis muun muassa kepeän kasvojen kohotuksen, minkä ohella mukaan lisätään myös mahdollisuus pelata peliä ilman enemmän tai vähemmän vanhentuneita tankkikontrolleja.

Kehitteillä Resident Evil Zero HD Remastered on niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin myös pc:lle. Nimensä mukaisesti peli on esiosa ensimmäiselle Resident Evil -pelille.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Levikset repee. Niitä käsinkosketeltavia olisi vain kiva saada.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Suosikki Resident Evilini, joten tätä odotan. Turhan paljon pätkiä renderoiduista välinäytöksistä tuossa trailerissa. Ne olivat aika kämäisiä jo Gamecuben aikana, mutta pelin reaaliaikainen grafiikka ja sillä toteutettu tarinankerronta oli paljon ilmeikkäämpää ja elävämpää. Minun puolestani pelien ei tarvitsisi olla yhtään sen hienompia kuin miltä GC:n R0 näytti.

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Todella paljon enemmän paremman näköinen mitä uskalsin ajatella! Poistoon menee!

Käyttäjän aild kuva
aild

Ai että, resident evil hd oli täyttä timanttii ja tämä jäänyt kokonaan pelaamatta kun ei gamecupea koskaan omistanut, näyttää pirun hyvältä! Pakko ostos!

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Ostoon, ostoon.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä aild

Ai että, resident evil hd oli täyttä timanttii ja tämä jäänyt kokonaan pelaamatta kun ei gamecupea koskaan omistanut, näyttää pirun hyvältä! Pakko ostos!

Zerossa on mielestäni omanlaisensa tunnelma, joka erottaa sen positiivisesti muista Ressoista. Koin Zeron aikoinaan normaalia Ressaa ahdistavammaksi ja synkemmäksi.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Näyttää kerrassaan upealta. Ja vaikka itsekin sarjan fani olen ollut niin jostain syystä tämä osa on tullut missattua.