Kauhun uudet kasvot – The Evil Within 2:sta julkaistiin uusi traileri / Uutiset / pelaaja.fi

Kauhun uudet kasvot – The Evil Within 2:sta julkaistiin uusi traileri

17.08.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
0

Tango Gameworks on julkaissut studion kauhujatkosta The Evil Within 2 uuden trailerin, joka esittelee hullun valokuvaajan Stefano Valentinin luomia kauhuja.

Valentini on yksi pelissä kohdattavista tuttavuuksista, joihin lukeutuu niin hirviöitä kuin ihmisiäkin. Sotavalokuvaaja Stefanon kohdalla raja on tosin hieman häilyvä, sillä onnettomuutensa jälkeen miehellä on ollut pakkohimo tallentaa kameralle täydellisen kuoleman hetki. Tosin luonnollisen odottelun sijaan hän on ryhtynyt lavastamaan näitä hetkiä itse ja siirtynyt siten sarjamurhaamaan kuvattavia kohteitaan.

Jatko-osa jatkaa ensimmäisen osan jälkimainingeista seuraten jälleen etsivä Sebastian Castellanosia. Muutama vuosi The Evil Withinin tapahtumien jälkeen sijoittuva jatko vie hänet taas mysteerisen Mobius-organisaation ja näiden luoman STEM-laitteiden jäljille, kun hänen entinen aisapari Juli Kidman ilmoittaa tämän kuolleeksi luullun tyttären olevankin elossa ja osa Mobiuksen uusia STEM-testejä.

Muun muassa Resident Evil -sarjat luonut Shinji Mikami jatkaa pelisarjan tuottajana, mutta jatko-osan ohjaajana toimii tällä kertaa John Johanas.

The Evil Within 2 julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 13. lokakuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja