Kauhupeli The Blackout Club paljastui entisiltä BioShock-kehittäjiltä

Ensi vuodelle tähdätty The Blackout Club haluaa tarjota yhteistyönä pelattavan kauhuseikkailun.

1.3.2018 17:23

Moninpelattavat kauhupelit ovat olleet viime aikoina kovassa huudossa, eikä tarjonta näytä olevan ainakaan heti tyrehtymässä. Entisistä BioShock-avainkehittäjistä muun muassa koostuva Question-studio on paljastanut viimeisimpänä The Blackout Clubin, jossa kilpailullisen pelaamisen sijaan keskiössä on täysin yhteistyöpelaaminen.

The Blackout Club seuraa teinijoukkoa, jonka kaikki jäsenet ovat kärsineet mystisistä muistikatkoksista. Varsinainen seikkailu alkaa, kun yksi kaveruksista katoaa ja ajaa näin teinit tutkimaan lähinaapurustoa löytääkseen todisteita siellä tapahtuvista kummallisuuksista. Ongelmalliseksi tämän tekevät öisin liikkuvat aggressiiviset aikuishahmot, joille teinit eivät pärjää yksin suorissa yhteenotoissa, vaan joutuvat turvautumaan aina toistensa tukeen.

Tälle vuodelle tähdätty The Blackout Club on järjestyksessään toinen Questionin kehittämä peli. Sen esikoistuotos oli vuonna 2015 julkaistu The Magic Ring, jossa seikkailemaan päästiin keskeneräisen fantasiapelin sisälle.

The Magic Ringin tapaan The Blackout Clubia tehdään Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle.

Lähde: The Blackout Club (kotisivu)

Lisää luettavaa