Kauhupeli Lost Within pyrkii tuomaan järkytyksiä mobiilipelaajien elämään / Uutiset / pelaaja.fi

Kauhupeli Lost Within pyrkii tuomaan järkytyksiä mobiilipelaajien elämään

9.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Prey-räiskintäsarjasta parhaiten tunnettu kehitysstudio Human Head on työstämässä seuraavaksi uutta kauhupeliä. Yhtiön uutukaisen tulee tunnistamaan nimestä Lost Within ja sen tuottamisessa on auttamassa verkkokauppajätti Amazonin oma pelinkehitysosasto.

Lost Within on kehitteillä niin Amazonin Fire-laitteille kuin myös iPhoneille ja iPadeille. Peli tulee tarjoamaan moderneille kauhupeleille tyypilliseen tapaan mahdollisuuksia niin hiippailuille kuin myös vihollisilta piiloutumiselle, mutta yhtälailla pelaajat päästetään rakentamaan myös jonkinasteisia aseita pahan päivän varalle. Jotta kaikille tulee myös selväksi, että kyseessä on nimenomaan kauhugenren edustaja, on peli sijoitettu tapahtumiltaan synkkään mielisairaalaan.

Lost Withinia tavoitellaan jakeluun kesäksi. Sen ohella Human Head on hiljattain saanut ulos myös räiskintäpeli Minimumin. Pitkään viimeisen parin vuoden aikana yhtiön piti toimia myös Prey 2:n kehittäjänä, kunnes lopulta viime vuoden lopulla julkaisija Bethesda kertoi peruneensa projektin.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Juoksukauhu on suosittu mutta jotenkin tuntuu siltä että läheskään kaikki "peli harrastajista" ei tiedä että se on vanhempi kuin amnesi the dark descent.
Onhan oksentaja zombitkin olleet olemassa jo ainakin vuodesta 1997 eikä kukaan valita siitä että valve matkii.
Matkiminen parhailta vaatii taitoa ja vielä useammin kopioidaan tuntemattomilta.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Tässä ei varmasti pysty liikkua vapaasti vaan napautetaan edessä olevaa valkoista palloa johon hahmo itsestään liikkuu.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Melko geneerisen näköistä hommaa.

Nostoja