Kauhusarja Amnesia kääntyy PS4:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Kauhusarja Amnesia kääntyy PS4:lle

19.10.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Ruotsalaisen Frictional Gamesin kauhusarja Amnesia ei ole pian enää vain pc-yksinoikeus. Marraskuun 22. päivä PlayStation 4:lle julkaistaan kokoelmapaketti Amnesia: Collection, jonka myötä koko Amnesia-sarja tekee vihdoin debyyttinsä konsoleilla.

Amnesia: Collectionin hankkimalla pelaamaan PlayStation 4:llä pääsee niin alkuperäistä vuonna 2010 julkaistua Amnesia: The Dark Descent -seikkailua, sen Amnesia: Justine -laajennusta kuin myös kolme vuotta vanhaa Amnesia. A Machine for Pigsia. Peleistä ensimmäinen oli aikoinaan Frictionalin itsensä luoma, kun taas A Machine for Pigsista vastasi Dear Estherista ja Everybody's Gone to the Rapturesta tuttu The Chinese Room.

Hintaa Amnesia: Collectionille kertyy PlayStation Storessa noin 30 euroa. Harvinaisen rasittavan trailerin kokoelmasta voi katsastaa alta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Tulisi nyt levyllä myös tämä kokoelma. Ostaisin heti julkaisussa.

Käyttäjän Atomi kuva
Atomi

Nyt kyllä menee hankintaan. Ensimmäistä olen kokeillut joskus ja tykkäsin.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Ja seuraavaksi sitten Xboxille

Käyttäjän Hellridah kuva
Hellridah

Ei paha ollenkaan, pitää pistää harkintaan

Käyttäjän PukkiHD kuva
PukkiHD

Hyvä peli viisi vuotta sitten, mutta nykyään arvoton teos uusien pelien rinnalla. Onneksi eivät pyydä täyttä hintaa tästä ja jos haluan palata Amnesian pariin, niin silloin pelaan tietokoneella. Hyvä juttu niille, jotka eivät ennen Amnesiaa pelanneet.

Nostoja