Kauhusarja Project Zero elpyy PlayStationeilla, Xboxeilla, Switchillä ja pc:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Kauhusarja Project Zero elpyy PlayStationeilla, Xboxeilla, Switchillä ja pc:llä

15.06.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Project Zero, Maiden of Black Water, kauhu, Koei Tecmo, Nintendo, Wii U

Koei Tecmon kauhusarja Project Zero on tehnyt taas paluun julkisuuteen muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen. Japanilaisyhtiö on viimeisimpänä vahvistanut, että sarjan uusin osa Project Zero: Maiden of Black Water on tulossa myöhemmin tänä vuonna niin Switchille, PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle kuin myös pc:lle.

Alun perin Maiden of Black Water oli Wii U:lle kehitetty kauhuseikkailu. Järjestyksessään se on ollut viides pelisarjan pääosa ja se mukaileekin yhä monia sarjan pääelementtejä. Näistä yksi keskeisimpiä on tapa, jolla pelin kummitusotuksia vastaan taistellaan. Perinteisten aseiden sijaan itseään kun pääsee puolustamaan ottamalla vihollisista valokuvia.

Rapakon takana sarja tunnetaankin nimellä Fatal Frame.

Uusien versioiden myötä Maiden of Black Waterin kerrotaan kohetuneen visuaalisesti ja saaneen myös oman pelin toiminnasta erillisen valokuvaustilansa ruutukaappauksien nappaamista varten. Muutamia uusia asuja on niitäkin tarjolla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Tup peli oli Wii U:lla yksi unettavimpia kokemuksia ikinä. Todella tylsä, jonka pelaaminen alkoi vaan olemaan tuskaa ja sitä myöten painajaista. En edes muista pelistä juuri mitään muuta kuin sen, että olin kuolla tylsyyteen. Ei enää koskaan toiste.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Mulle tämä taas oli yksi parhaita kauhupelejä ja vuoden paras peli julkaisunsa aikoihin.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Mielummin olisivat voineet julkaista osan 4, jota ei nähty Japanin ulkopuolella. Tämä on lähinnä hyvä uutinen niille jotka eivät Wii U:ta omista, ehkä alennuksesta, voin pelata alkuperäistäkin.

Mutta onko tässä versiossa nyt ne nerfaamattomat boob physics?