Norjalaiskehittäjä Funcomin aiemmin jo pc:llä tavattu kauhuseikkailu The Park on saavuttamassa Xbox Onen ja PlayStation 4:n toukokuun 3. päivä.

Julkaisu on Funcomin historian kannalta siinä mielessä mielenkiintoinen, ettei se ole tuonut yhtään peliä konsoleille sitten vuoden 2006 kehitetyn Dreamfall: The Longest Journeyn. Ennen The Parkin saapumista pc:lle Dreamfall oli pitkään myös viimeisin yksinpelikokemusta, jonka parissa Funcom oli työskennellyt.

– Olemme innoissamme siitä, että teemme jälleen konsolipelejä. Emmekä pelkästään vain siksi, että The Park sopii hienosti konsoleita varten, vaan koska kyseinen prosessi on antanut meille myös rutkasti kokemusta, jota voimme käyttää tulevissa peleissämme, kuten Conan Exilesissa, Funcomin toimitusjohtaja Rui Casais kertoo.

The Park on lyhyt tarina lapsensa hukanneesta Lorraine-naisesta, jonka kuumeinen etsintäreissu ajaa tämän keskelle synkkää huvpuistoa. Peli on ottanut inspiraatiota muun muassa Gone Homen ja The Vanishing of Ethan Carterin kaltaisista peleistä ja se sijoittuu samaan universumiin Funcomin oman The Secret World -massiivimoninpelin kanssa.

Lähde: Funcom

Lisää luettavaa