Kaukosäädin muuttuu skalpelliksi / Uutiset / pelaaja.fi

Kaukosäädin muuttuu skalpelliksi

9.08.2006 // Kirjoittanut: feldon
6

Sairaaladraaman ystäviä ilahduttanut Nintendo DS –peli Trauma Center: Under the Knife saa jatkoa Nintendon Wii-pelikonsolilla. Alustavien lupausten mukaan The Second Opinion –lisänimellä varustettu jatko-osa hyödyntää Wiin innovatiivista liikkeentunnistavaa ohjainta, jonka avulla pelaajat pääsevät kokemaan niin jännityksen kuin onnistumisen hetkiä kirurgina.

Tapahtumiensa puolesta Trauma Center: Second Opinion jatkaa ensimmäisen osan jalanjäljissä. Animetyyliin toteutettu grafiikka on Wii-versiossa tarkempaa, samoin on animaatioiden laita. Mukana on luonnollisesti koko joukko kirurgista tarkkuutta vaativia tehtäviä ja operaatioita, uusia hahmoja pelattavaksi ja tuki niin Wii-kaukosäätimelle kuin sen nuncha-lisäohjaimelle. Myös Under The Knifessä akuuttia hiustenlähtöä aiheuttanutta vaikeustasoa on luvattu rukata inhimillisempään suuntaan, jonka lisäksi tarjolle tulee mahdollisuus valita omille taidoille sopiva pelimuoto.

Trauma Center: Second Opinion on luvattu tuoda markkinoille heti Nintendo Wii-pelikonsolin julkaisun yhteydessä. DS:lle julkaistun Trauma Center: Under the Knifen arvostelun voit lukea tästä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nesveri kuva
Nesveri

Aihepiirinsä takia tuota ei taida tulla löytymään Wiistäni pyörimässä.. =D

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Hyvältä kuulostaa, varsinkin kun Atlus varmisti pelin oikeaksi jatko-osaksi, jolloin myös pelisarjaan tutustuneet pääsevät kokemaan uutta. Harmi että eka osa jäi väliin, saa nähdä löytääkö jatko-osa tiensä hyllyyn.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä kannattaisi hankkia se ekakin osa. Yksi parhaista DS-peleistä.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

K18 ?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eikös tämä ole käytännössä sama peli kuin DS-versio. Uusi grafiikka ja ohjaus sekä pikkuisen jotain lisäsälää, mutta tehtävät ja sisältö sama.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Muistaakseni ensin puhuttiin käännöksestä, mutta joku pelin tekijöistä(?) varmisti pelin olevan kunnollinen jatko-osa (uudet tehtävät jne.).