Kauneudellaan hurmannut Way to the Woods -löysi kodin Worms-pelitalon suojista / Uutiset / pelaaja.fi

Kauneudellaan hurmannut Way to the Woods -löysi kodin Worms-pelitalon suojista

30.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Worms-sarjasta tuttu brittiläispelitalo Team17 on napannut jälleen yhden kiehtovan indienimikkeen siipiensä suojiin. Viimeisin yhtiön kanssa julkaisusopimuksen solminut kehittäjä on australialainen Studio Happy Bee, jolla on työn alla parhaillaan peurasta ja tämän vasasta kertova seikkailupeli Way to the Woods.

Way to the Woods sai hiljattain roimasti huomiota maailmalla, kun sen 16-vuotias taiteilija, ohjelmoija ja suunnittelija Anthony Tan esitteli ensimmäisiä kuvia luomuksestaa Redditin puolella. Monien joukossa muun muassa No Man's Sky -kehittäjä Sean Murray innostui tuolloin hehkuttamaan kovasti pelin visuaalista ilmettä.

Tanin mukaan Way to the Woods on vielä varsin kaukana valmistumisesta. Peliä on kehitelty tähän mennessä pääasiallisesti juurikin hänen ponnistelujensa voimin, joskin apua hän on tähän mennessä saanut myös ajoittain ainakin säveltäjä ja äänisuunnittelija Jeremy Warmsleylta. Tietysti sopimus Team17:n kanssa on nyt myös tarkoittanut, että brittistudio pystyy sekin tarjoamaan hänelle jatkossa tukea monissa erilaisissa muodoissa.

Way to the Woodsin ohella Tan on aikaisemmin ehtinyt tekemään taiteilijan hommia myös tulevaan Job Simulator -virtuaalitodellisuuspeliin.

Team17 on ollut viimeisinä vuosina erittäin ahkera neuvottelemaan erilaisia indienimikkeitä talliinsa. Viime vuonna yhtiö auttoi tuomaan maailmaan esimerkiksi sokeasta tytöstä kertoneen Beyond Eyesin, kun taas tulevaisuudessa siltä voidaan odottaa ulos myös sellaisia pelejä, kuten kauhuseikkailu Allison Road ja Banjo-Kazooielle henkistä jatkoa tarjoava Yooka-Laylee. Edelleen pelitalo on tehtaillut toki myös uusia Worms-pelejäkin.

Lähde: Team17, Way to the Woods, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

näyttää kyllä hieman putkijuoksulle

Nostoja