Kauniimpi kuin koskaan? World of Tanksin suuri grafiikkamoottoripäivitys on täällä / Uutiset / pelaaja.fi

Kauniimpi kuin koskaan? World of Tanksin suuri grafiikkamoottoripäivitys on täällä

21.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

World of Tanks on vastaanottanut pc:llä uuden toistaiseksi suurimman päivityksensä. Päivitys "1.0" asettaa pelin vanhan BigWorld-pelimoottorin eläkkeelle ja korvaa sen Wargamingin ja Intelin yhteistyönä tekemällä tuoreella Core-moottorilla.

Muutoksen pitäisi auttaa ensisijaisesti tietysti World of Tanksin visuaalisen ulkoasun parantelussa, miksi myös pelin 29 karttaa on samalla uusittu mukailemaan sen mahdollisuuksia. Puhtaaseen raakaan voimaan moottorin kanssa ei ole kuitenkaan keskitytty, vaan Wargaming lupaa kiinnittäneensä huomiota myös sen optimointiin.

Uutena sisältönä World of Tanks on saanut lisäksi uuden Glacier-kartan ja kokonaisen läjän uutta musiikkia. Näihin ja teknisiin uudistuksiin voi syventyä viimeisimmillä World of Tanks -videoilla.

Lähde: World of Tanks

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SerKis kuva
SerKis

Koskahan saamme saman ps4 puolelle?

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus SerKis

Koskahan saamme saman ps4 puolelle?

Eiks ookkin kivaa kun jotain tulee vasta myöhemmin omalle alustalle?

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP
Lainaus snaketus

Eiks ookkin kivaa kun jotain tulee vasta myöhemmin omalle alustalle?

Turha kysymys.

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen
Lainaus SerKis

Koskahan saamme saman ps4 puolelle?

Konsolithan ovat nauttineet noista paremmista grafiikoista ja uusituista kartoista jo tämän sukupolven alusta. PS4-versiossa oli HDR-värit jo alusta asti. Pc-versio on ollut aivan jäljessä sen suhteen ennen tätä päivitystä. Syy miksi ainakin itse vaihdoin pc:ltä PS4-versioon heti kun se tuli. Vain tuota musiikkipäivitystä ei konsoleilla taida vielä olla.

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90
Lainaus snaketus

[quote="SerKis"]Koskahan saamme saman ps4 puolelle?[/quote]
Eiks ookkin kivaa kun jotain tulee vasta myöhemmin omalle alustalle?

Mille omalle alustalle? Kyllä jokainen on saanut ihan itse päättää minkä laitteen on kotiin kaupasta ostanut, se että sinä olet ensisijaan PC-pelaaja ei kiinnosta ketään. Puheistasi olen ymmärtänyt että myös sinulta löytyy kotoa PS4 joten pelaa sillä äläkä valita täällä. Tai jos pitää jostain itkeä niin tee se vaikka kyseisen pelin foorumeilla, luultavasti viestisi menee paremmin peliä tekevän studion tietoon.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus snaketus

Eiks ookkin kivaa kun jotain tulee vasta myöhemmin omalle alustalle?

Ei se ole sen kummempaa kuin odottaa vaikka blurayta leffassa käynnin sijaan.

Sitä paitsi pelaamista on sen verran runsaasti että vaikka joku myöhemmin tuleekin "omalle" alustalle niin ei hetkauta pätkääkään. Ihme kiire päästä aina heti pelaamaan, tulee joku ylä-aste tai vastaava mieleen että pitää olla "ajan harjalla".

Itse kulutan mediaa omaan tahtiin ja hyvin on maistunut vähän myöhemminkin pelit, sarjat, leffat sun muut. Ja toki jos joku kiinnostaa vähän enemmän niin sitten ostan heti jos vain laite löytyy hallusta. Eli omaan tahtiin meno ei suoraan tarkoita että pelaisin kaiken myöhässä vaan enemmänkin että ostan ne kiinnostavat jos tarvittava laite löytyy hallusta. Jos ei löydy, niin odottelen josko tulee omille vehkeille.