Kauniin yksinkertainen BoxBoy! saa yllätysjatkoa / Uutiset / pelaaja.fi

Kauniin yksinkertainen BoxBoy! saa yllätysjatkoa

7.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Nintendo on paljastanut yllättäen jatko-osan 3DS-pulmapeli BoxBoy!:lle. Kotimaassaan Japanissa jo saatavilla oleva peli on ristitty BoxBoy! Mou Hitotakoksi (engl. One More Box) ja sen on kehittänyt edellispelin tapaan 3DS:lle Kirby-peleistään tunnettu HAL Laboratory.

Jatko-osa nojaa varsin laajalti samanlaiseen simppeliin kaksiulotteiseen pulmaloikintatyyliin kuin alkuperäinenkin peli. Siinä missä kuitenkin alkuperäisessä pelissä pulmien ratkonta perustui pelihahmon kykyyn luoda yksittäisiä palikkarykelmiä kentistä löytyviä esteitä varten, pystyy tämä tekemään niitä nyt kerralla kaksi erilaista, mikä monipuolistaa tietenkin pelin pulmien luonnetta.

Japanissa peli kustantaa 630 jeniä eli sellaiset viitisen euroa.

Nintendo ei ole ainakaan vielä toistaiseksi julkistanut uutta BoxBoy!:ta länteen. Ottaen huomioon kuitenkin, että peli julkaistiin Japanissa välittömästi julkistuksensa jälkeen, voi olla, että Nintendo tekee lähitulevaisuudessa vastaavanlaisen tempun myös lännessä.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pelaisin jos olisi laite millä pelata. Se vain vähän tuossa mietityttää, että vaikka minimalismi on ihan jees, niin eikö edes vähän (enemmän) värejä voisi käyttää pelissä? Tärkeintä tuossa toki itse peli ja puzzlet mutta silti.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Ainakin ensimmäinen osa oli hauskaa pelattavaa, että eiköhän tämäkin mene ostoon samantien kun tulee