Kaupunki kuntoon ja hirviöt kumoon – uusi Atelier-roolipeli päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Kaupunki kuntoon ja hirviöt kumoon – uusi Atelier-roolipeli päivättiin

28.11.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Jälleen yksi Atelier-roolipelisarjan osa siintää horisontissa. Japanilaiskehittäjä Gustilta on tulossa seuraavaksi pihalle Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World, joka on päivätty Euroopassa sekä PlayStation 4:lle, Switchille että pc:lle maaliskuun 29. päivälle.

Nelke & the Legendary Alchemists lähestyy japanilaista roolipelaamista jakamalla seikkailun taas pariin toisiaan tukevaan osaan. Luvassa on tietysti pelimaailman tutkiskelua ja runsaasti vuoropohjaista taistelemista, mutta yhtälailla pelaajan vastuulle putoaa myös kokonaisen kylän kehittäminen.

Läjäpäin pelikuvaa Nelke & the Legendary Alchemistsista on nähtävissä alta. Perusversion lisäksi pelistä tuodaan myyntiin erikoisversio, johon on isketty pelin mukaan taidekirjan, ääniraidan ja julisteen kaltaisia lisukkeita.

Lähde: Koei Tecmo Euroe (Twitter)Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Nopea vilkaisu hahmoihin paljastaa sen että tätä peliä ei pleikkarille kannata missään nimessä hankkia uuden sensuurisuuntauksen takia (ellei sitten jotakuta fanipalvelu inhota), Switchillä ja varsinkin PC:llä lienee huomattavasti pienempi vaara potentiaaliselle sensuurille.

Sivuhuomiona vaikka Atelier-sarjassa jonkin verran fanipalvelua on saattanut siellä täällä olla en muista sen olleen niin selvää kuin tässä (voin toki muistaa väärinkin). Ei sillä että valittaisin, päinvastoin.

Nostoja