Kaupunkirakentelu kohtaa söpöt robotit – tässä taapertaa The Colonists / Uutiset / pelaaja.fi

Kaupunkirakentelu kohtaa söpöt robotit – tässä taapertaa The Colonists

26.10.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Brittipelitalo Mode 7 on paljastanut trailerin jälleen yhdelle persoonalliselle julkaisuprojektilleen. Uusi peli on The Colonists, jossa sympaattisten robottien avustamana tarkoituksena olisi luoda kukoistava siirtokunta uudelle planeetalle.

Oppia The Colonists ottaa The Settlersin sekä Annon kaltaisista rakentelusarjoista ja se jakaa sisältönsä useaan eri aikakauteen. Kyhäämään päästään niin erilaisia rakennelmia, kulkuvälineitä kuin verkostojakin. Yhtälailla resurssien haalinta ja pelimaailman tutkiminen muodostavat myös oman osansa robottien käskytyksestä.

Ensimmäistä kertaa pelattavaksi The Colonists ilmestyy 9. marraskuuta, kun se saa Steamissa varhaisjulkaisunsa. Early access -vaiheessa pelin on määrä viettää puolisen vuotta, minkä aikana se saa esimerkiksi lisää karttoja ja aikakausia sekä moninpelin. 

The Colonistsin varsinaista kehitystyötä hoitelee brittistudio Codebyfire, joka itse asiassa koostuu täsmälleen yhdestä henkilöstä: Richard Wallisista. Aiemmin Mode 7 on niittänyt mainetta sen itse kehittämillä Frozen Synapse- ja Frozen Cortex -peleillä sekä julkaisemalla palkkatappopeli Tokyo 42:n.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja