Kaverit kokoon ja puttaamaan – Golf With Your Friends valmistuu kesäilotteluja varten / Uutiset / pelaaja.fi

Kaverit kokoon ja puttaamaan – Golf With Your Friends valmistuu kesäilotteluja varten

26.04.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Golf With Your Friends, Team17, Blacklight Itneractive, golf, urheilu, julkaisupäivä, 19. toukokuuta,

Virtuaalista minigolfia tarjoileva Golf With Your Friends on valmistumassa reilut neljä vuotta kestäneen varhaisjulkaisuvaiheen jälkeen. Pelin virallinen julkaisu odottaa pc:llä 19. toukokuuta, jolloin se tuodaan myös Switchille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Erityisesti 12 pelaajan puttauskisoja ajatellen tehty peli koostuu valmistuessaan 12 eri teema-alueesta, joissa perinteistä minigolf-menoa höystetään myös erikoisvoimilla ja erikoisilla kenttäefekteillä. Parissa erikoistilassa palloja löydään reikien sijaan myös koreihin ja jääkiekkomaaleihin. Palloja päästään kustomoimaan lisäksi erilaisilla hatuilla, joista on tarjolla aina vain enemmän vaihtoehtoja, mikäli pelin sattuu ennakkotilaamaan.

Hinnaksi valmiille Golf With Your Friendsille kertyy 20 euroa. Ennen virallista julkaisua pelin saa siis vielä Steamista noin kympin halvemmalla.

Lähde: Team17

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Vaikka olen viihtynyt Steam-version parissa yli 20 tuntia, en voi suositella tätä kenellekään yli kympin hintaan. Kehittäjät ovat haaskanneet ainakin viimeiset kaksi vuotta pelkästään rataeditoriin, poweruppeihin ja kustomointiin eivätkä ole saaneet perustavanlaatuisia ongelmia korjattua. Pelissä ei esim. vieläkään ole kuin kaksi äänitehostetta: yksi törmäykselle ja yksi sille, kun pallo putoaa reikään. Suurin ongelma ovat kuitenkin afk-hostaajat, jotka odotuttavat muita huoneissaan ilman aikomustakaan käynnistää pelikierrosta. Saa nähdä, onko konsolipuolella samanlaisia mulkkuja. Uskomatonta, kuinka aktiivisen pelaajayhteisön tämä keskeneräinen kikkare on ylipäätään onnistunut keräämään.

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Komppaan Poliisitapausta. Tämä on ihan kelvollinen tekele jos haluaa pelata yhdessä paikallisesti tai netin välityksellä minigolfia , mutta älkee ostako täysihintaisena. Kaikki odotukset päivityksistä ja parannuksista kannattaa myös unohtaa heti. Huonoimmassa tapauksessa saatte juuri sitä mitä odotatte, parhaimmassa yllätytte positiivisesti kun vuoden odottelun jälkeen yksinkertainen bugi korjataan vihdoin.