Kaverit kokoon ja rekkailemaan! Moninpelaaminen käynnistettiin virallisesti Truck Simulator -sarjassa

American Truck Simulatorissa moninpelataan jo, eikä Euro Truck Simulator 2:n pitäisi seurata kaukana perässä.

17.7.2021 20:48

Tsekkiläiskehittäjä SCS Softwaren rekkapelien on tullut aika siirtyä virallisesti moninpeliaikaan. Tänään tiistaina virallisen hyppäyksen on tehnyt jo American Truck Simulator, jonka tähän asti vain beta-testissä ollut Convoy-niminen moninpeli on saapunut peliin ilmaiseksi osana sen tuoretta 1.41-päivitystä.

Alkuun moninpelaaminen tukee samanaikaisesti kahdeksan pelaajan yhteisteisajoja, joskin määrää olisi tarkoitus kasvattaa vielä tulevaisuudessa. Yhdessä pelaavat rekkailivat kokevat keskenään niin saman liikenteen kuin vuorokaudenajat ja voivat hyväksyä yhteishengessä myös samoja keikkoja tehtävikseen. Erilaiset somisteet näkyvät nekin ja myös radiokommunikaatiota tuetaan. Modeja Convoy ei sen sijaan osaa vielä käsitellä, mutta tarkoituksena sekin olisi saada myös mukaan ajan myötä.

Päivityksellä American Truck Simulator muovaa uusiksi myös pelin Kaliforniaa ja tarjoilee monipuolisempia välineitä säätää aikaa ja säätä pelin valokuvaustilassa. Pikamatkustus on sekin osa tuoreimpia viilauksia.

Myös Euro Truck Simulator 2:n pitäisi saada piakkoin vastaavanlainen moninpelimahdollisuus, joskin tarkkaa ajankohtaa julkaisulle ei ole vielä annettu. Sekin on jo tovin aikaa ollut innokkaimpien pelaajien beta-testattavana.

Päivitys: Myös Euro Truck Simulator 2:n moninpeli on nyt ulkona.

Lähde: SCS Software

Lisää luettavaa