Käykö loppuvuoden hämmentävä peli viimein järkeen? The Quiet Mania selkeyttävä äänipäivitys on saapunut / Uutiset / pelaaja.fi

Käykö loppuvuoden hämmentävä peli viimein järkeen? The Quiet Mania selkeyttävä äänipäivitys on saapunut

8.11.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Erikoisilla suunnitteluratkaisuillaan hämmentänyt The Quiet Man on saanut tavallaan uutta pelattavaa. Torstaina siihen ilmaiseksi julkaisu Answered-niminen päivitys on lisännyt peliin mahdollisuuden pelata seikkailu läpi puheen ja muun normaalin äänimaailman kanssa, jotka on tavanomaisesti riisuttu pois kokemuksesta.

Äänellä varustettu versio The Quiet Manista on nimenomaan tarkoitettu koettavaksi jälkikäteen. Vaikka peliä aloittaisikin pelaamaan ensimmäistä kertaa päivityksen saapumisen jälkeen, avautuvat äänet käyttöön vasta ensimmäisen läpäisyn jälkeen.

The Quiet Man on herättänyt kummastusta aina kesästä asti, kun se paljastettiin ensimmäisen kerran E3-messujen yhteydessä. Square Enixin ja Human Head Studiosin yhteistyöprojekti käyttää tarinankerronnassaan vahvasti hyödyksi oikean elämän näyttelijöillä kuvattuja välipätkiä, jotka vaihtuvat tavanomaisempaan peligrafiikkaan toiminnallisemmissa kohtauksissa. Äänimaailmallaan se kikkailee ainakin osin siksi, että pelin päähenkilön on kerrottu olevan kuuro.

Saatavilla The Quiet Man on ollut PlayStation 4:lle ja pc:lle noin 15 euron hintaan. 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän menu kuva
menu

Näyttää aivan helvetin huonolta beat em up peliltä kun kattonu noita videoita

Pretentious Broken Garbage

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu
Lainaus menu

Näyttää aivan helvetin huonolta beat em up peliltä kun kattonu noita videoita

[url="https://www.youtube.com/watch?v=za-xonuBlek"]Pretentious Broken Garbage [/url]

Jos alkuperäinen teos on noin kauhean näköinen niin ei siinä ole paljoa pelastettavaa vaikka äänet lisättäisiinkin.

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Tuli naureskeltua Angry Joen videolle tästä pelistä. Aivan hirveetä kuraa. :D

Käyttäjän wisec kuva
wisec

Worthtobuy-youtubekanava haukku peli todella surkeaksi ja totesi että menettää varmasti Justcause 4 arvostelukappaleensa...

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Pakko kuitenkin arvostaa omaperäistä ideaa, vaikka pelin toteutus olisikin huono.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Ihan järkyttävästi itseään toistava peli. Katsoin samaten Angry Joen videon tästä pelistä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Todella mielenkiintoinen mutta samalla myös jotenkin niin selvä, että ei voi olla oikeasti hyvä peli. Olisin toki mieluusti ollut väärässä. Ehkä tämä silti pitää kokea kun edelleen tämän härö meininki kiinnostaa.

LocoCycle on myös yksi peli, joka näyttää ihan älyttömän paskalta mutta oli oikeasti loistavaa viihdettä. En ikinä olisi uskonut. Itse pelaaminen on hyvin keskinkertaista (jos sitäkään) mutta tarina on niin b-luokan loistavuutta, että jo sen takia se kannattaa kokea. Itse pelasin, koska tuli konsolin mukana eikä vähemmän yllättäen mennyt pelikoodi kaupaksi.

Nostoja