Käykö mätkintä vain eeppisemmäksi? Street Fighter V saa kaksin kappalein tarinatiloja / Uutiset / pelaaja.fi

Käykö mätkintä vain eeppisemmäksi? Street Fighter V saa kaksin kappalein tarinatiloja

26.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Capcom on avannut sanaisen arkkunsa ensimmäistä kertaa kunnolla Street Fighter V:n yksinpelisisältöä koskien.

Uusimmassa tiedotteessaan pelitalo on vahvistanut, että peli on saamassa peräti parikin kappaletta tarinatiloja. Oletuksena heti sen julkaisupäivänä Street Fighter V sisältää perinteisemmän Character Stories -osuuden. Myöhemmin kesällä sitä seuraa perässä Cinematic Storyksi kutsuttu osuus, jonka Capcom on tuomassa peliin ilmaisen laajennuksen muodossa.

Character Stories toimii samoin tavoin kuin esimerkiksi Street Fighter IV:n Arcade-tila. Siinä pelaajat valitsevat siis kerralla aina yhden hahmon hallittavakseen ja elävät sitten muutaman taistelun läpi näille annetun vähäeleisen tarinan. Cinematic Story sen sijaan on kunnollisilla välipätkillä varustettu suurempi tarinakokonaisuus, joka valottaa tarkemmin, mitä Street Fighter IV:n ja III:n välillä oikein tapahtui. Oppia uusi tarinatila näyttää ottaneen varsinkin viimeisimmiltä Mortal Kombat -peleiltä.

Ohessa ensimmäinen traileri Cinematic Story -osuuden tarjonnasta.

Capcom on nyt myös vahvistanut, että se on järjestämässä viimeisen beetatestin Street Fighter V:tä koskien tällä viikolla alkaen 30. tammikuuta ja päättyen aamuyöllä 1. helmikuuta. PS4:llä testailemaan pääsee edelleen rekisteröitymällä pelin kotisivuilla testaajaksi, kun taas pc:llä kokeilu onnistuu ennakkotilauksen kautta.

Varsinaisen julkaisunsa Street Fighter V saa 16. helmikuuta sekä PlayStation 4:llä että pc:llä.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja