Kehittäjä: Avoimen maailman virtuaalitodellisuuspeli tekee tuloaan Rockstarilta / Uutiset / pelaaja.fi

Kehittäjä: Avoimen maailman virtuaalitodellisuuspeli tekee tuloaan Rockstarilta

7.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
rockstar, Rockstar Games. Video Games Deluxe, VR, virtuaalitodellisuus, L.A. Noire, V.R. Case Files, avoin maailma

Uusi virtuaalitodellisuushanke näyttää olevan vireillä Rockstar Gamesin valvonnan alla. Asian on nostanut esille omilla LinkedIn-sivuillaan australialaisstudio Video Games Deluxe, joka on tehnyt Rockstarille aiemmin myös L.A. Noire: The V.R: Case Files -pelin.

– Saatuamme valmiiksi kriittisesti hyvin vastaanotetun L.A. Noire: The V.R. Case Filesin olemme nyt varustautumassa uuteen projektiin, avoimen maailman AAA-virtuaalitodellisuusnimikkeeseen Rockstarille. Vuoden 2020 myötä olemme tehneet seitsemän vuotta töitä yksinoikeudella Rockstarille Sydneysta käsin ja olemme innoissamme ryhtyessämme tähän rajoja rikkovaan projektiin, LinkedIn-päivityksessä kerrotaan.

Australialaisstudio koostuu entisistä Team Bondi -studion tekijöistä eli siis juuri L.A. Noiren tehneistä konkareista. Vielä varsin pienimuotoisena tiiminä tunnettu firma teki ilmoituksen hakeakseen uutta verta riveihinsä. Paikka sillä on olemassa tällä hetkellä muun muassa ohjelmoijille, suunnittelijalle ja animaattorille.

Rockstar Games ei ole kommentoinut Video Games Deluxen ilmoitusta.

Lähde: Video Games Deluxe (LinkedIn)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän peliukk0 kuva
peliukk0

rdr2 vr-käännös kelpaisi kyllä

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Ei muuta kuin joukkoon.LA noire vr files on pelaamatta, mutta hyvää palautettahan se on saanut. Hyvä että rockstar jatkaa "alustan" tukea.

Nostoja