Toiseen maailmansotaan sijoittuva Brothers in Arms -pelisarja on saamassa vielä jatkoa, Gearbox Software -pomo Randy Pitchford kertoo.

Brothers in Arms -pelisarja sai vuosien 2005-2008 välillä kolme varsinaista julkaisua, jonka jälkeen pelisarjaa on täydennetty vuosien mittaan ilmestyneillä mobiilipeleillä. Brothers in Armsin oli määrä saada jatkoa vuonna 2011 julkistetusta kevytluonteisemmasta Furious 4:sta, jonka kehitystyö on nähtävästi tällä hetkellä keskeytetty. Furious 4:n kevyemmästä lähestymistavasta närkästyneiden fanien ei tarvitse kuitenkaan kantaa huolta, sillä uudesta Brothers in Arms -pelistä on Pitchfordin mukaan luvassa todentuntuinen sotapeli.

-Uskon, että seuraavan Brothers in Arms -pelin on oltava autenttinen, Pitchford totesi IGN-julkaisun haastattelussa.

Uuden Brothers in Arms -pelin kehitystyö on yhä alkumetreillään. Pelin kehitystyö saattaakin olla kiinni sopivan kumppanin löytämisestä, sillä Pitchfordin mukaan Gearboxin voimavarat eivät yksin riitä näkemyksen toteuttamiseen.

-Valitettavasti tarvittavien asioiden toteuttaminen vaatii paljon resursseja, energiaa ja rahaa, joten en usko että voisin tehdä sen yksin. Tarvitsen hyviä kumppaneita sitä varten, joten olemme keskustelleet mahtaville ihmisille, mutta kaiken sovittaminen yhteen on rajoittava tekijä.

Pitchford lupaa Brothers in Arms -pelisarjan jatkosta lisää tietoa, kunhan studio on saanut lyötyä lukkoon kehitys- ja julkaisukumppaninsa. Jatko-osa on siis yhä vaakalaudalla, mutta Gearbox-pomon mukaan studio on jo lähellä ratkaisua.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa