Kehittäjä: Final Fantasy XVI:n trailerissa nähty visuaalisuus ei vastaa lopullista tuotosta / Uutiset / pelaaja.fi

Kehittäjä: Final Fantasy XVI:n trailerissa nähty visuaalisuus ei vastaa lopullista tuotosta

28.09.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
5
Final Fantasy XVI, Naoki Yoshida, square enix, Final Fantasy, F9inal Fantasy 16

Final Fantasy XVI:n tuottaja Naoki Yoshida on paljastanut, ettei muutaman viikon taklaisessa PlayStation 5 Showcase -lähetyksessä julkistetulla pelin trailerilla nähty grafiikka ole lopullisella tasolla.

Tokyo Game Show 2020 -tapahtumassa pidetyssä paneelissa Yoshida kertoi tiiminsä joutuneen kiirehtimään kyseisen pelikuvatrailerin kohdalla, joten he eivät ennättäneet hienosäätää trailerin visuaalista antia lopulliseen kuntoon.

– Näin kommentteja, jossa sanottiin, jos [julkaisisimme CGI-trailerin], peliä ei julkaistaisi ennen vuotta 2035. Joten päätimme julkaista kunnon trailerin, Yoshida toteaa.

Square Enixin kerrottiinkin  julkaisevan pelistä myöhemmin uuden hiotumman trailerin.

Final Fantasy -pelisarjan pelit ovat tulleet tunnetuksi juuri visuaalisesta puolestaan, minkä vuoksi osa faneista ilmoitti pettyneensä tuoreimman osan julkistukseen ja sen graafiseen puoleen.

Sarjan kuudestoista pääosa on vahvistettu toistaiseksi ainoastaan PlayStation 5:lle.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Graafinen ilme ei ollut se mihin itse olin pettnyt, vaan se että FF-sarja näyttää ottavan harppauksia japsiropesta toimintaroolipelin suuntaan. Reaaliaikaiselta vaikuttava taistelu ja ryhmän totaalinen puuttuminen trailerista ei sytytä yhtään.

Yltiöpäinen verinen synkkyys kyllä sopii ja toivottavasti traileri antoi täysin väärän kuvan pelimekaniikoista. Myös Dark Souls tulee jossain määrin mieleen, jos tällä ultravaikeus linjalle lähdetään niin itse putoan välittömästi kyydistä olisipahan vaikka paras peli mitä ikinä on tehty, ei ole mitään pointtia pelata peliä jota ei pääse viittä minuuttia edemmäs.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis
Lainaus Angel of Death

Graafinen ilme ei ollut se mihin itse olin pettnyt, vaan se että FF-sarja näyttää ottavan harppauksia japsiropesta toimintaroolipelin suuntaan. Reaaliaikaiselta vaikuttava taistelu ja ryhmän totaalinen puuttuminen trailerista ei sytytä yhtään.

Eihän Final Fantasy ole ollut vuoropohjainen JRPG enää pitkään aikaan.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death
Lainaus Lahis

[quote="Angel of Death"]Graafinen ilme ei ollut se mihin itse olin pettnyt, vaan se että FF-sarja näyttää ottavan harppauksia japsiropesta toimintaroolipelin suuntaan. Reaaliaikaiselta vaikuttava taistelu ja ryhmän totaalinen puuttuminen trailerista ei sytytä yhtään.[/quote]Eihän Final Fantasy ole ollut vuoropohjainen JRPG enää pitkään aikaan.

Ei ole ei, mutta suuntaa tuntuu olevan puhdas hack'n slash, Dark Souls/DMCV/Witcher, toki voi kuulostaa hyvältä kun kaikki nuo pelit laaadukkaita olivat, mutta kaikki pelit taitaa olla menossa enenevässä määrässä samaan eniten myyvään muottiin. Tietysti pelko on vielä aikaista koska se perustuu traileriin josta ei voi mitenkään satavarmasti päätellä miten taistelusysteemi oikeasti toimii, mutta kovasti hack'n slashiltä tuo näytti.

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

No se visuaalisuus graafisesti ei häiritse niin paljoa kuin tuo kiiltokuvamaisuus. Minusta olisi aika upottaa paskasankoon tuo peli ja viedä nuo hius/furryhomot saunan taakse. Puhutaan ilmeisesti utopistisesta kekiajasta missä jumalolennot vaikeuttavat ihmisten elämää, niin laitetaan vähän rujoutta mukaan ja lisätään rumuus oikein kunnolla hahmoihin. Vähän arpia, poikki olevia raajoja, tauteja niin heti 110% mielenkiintoisempi.🤘 uusi mahtava suunta viimeiselle fantasialle.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Jos taistelu on hiotumpi versio FF XV tai FF VII: Remakesta niin otan ilolla vastaan. Mitä muihin asioihin tulee niin. Minusta FF XVI vaikuttaa palaavan jokseekin tarinallisesti vanhojen FF pariin. Varsiniin FF VI tulee vahvoja viboja mieleen. Usko on aikalailla kova. Mutta lisää materiaalihan tässä tarvitsee ennekuin osaa enempää pelistä sanoa.

Nostoja