Kehittäjä lupaa: Deus Ex: Mankind Divided on täysin hiippailtavissa / Uutiset / pelaaja.fi

Kehittäjä lupaa: Deus Ex: Mankind Divided on täysin hiippailtavissa

17.04.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Kehittäjä lupaa: Deus Ex: Mankind Divided on täysin hiippailtavissa

Tuleva Deus Ex: Mankind Divided on läpäistävissä kokonaisuudessaan hiippailemalla, kehittäjä Eidos Montreal on vahvistanut.

Pelisarjan edellinen osa, vuonna 2011 ilmestynyt Deus Ex: Human Revolution, sai kritiikkiä pomotaisteluista, joissa pelaajien oli pakko turvautua tuliaseisiin edetäkseen. Deus Ex: Mankind Divided välttää kuitenkin kyseisen sudenkuopan, ohjaaja Jean-François Dugas kertoo Twitterissä.

Dugas on kertonut Deus Ex: Human Revolutionin sisältävän myös Human Revolutionista tutun Give me Deus Ex -pelitilan, jonka pitäisi tarjota tiukempia haasteita myös pelisarjan veteraaneille. Twitterissä aktiivisesti fanien kyselyihin vastaavan ohjaajan mukaan peliin harkitaan myös erilaisia haasteita uusien läpipeluukertojen varalle, vaikka New Game+ -pelitilaa Dugas ei vielä lupaakaan.

Deus Ex: Mankind Divided on työn alla pc:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Pelin julkaisuaikataulua ei ole vielä paljastettu julkisuuteen.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Slipoveri kuva
Slipoveri

Ai että! Mahtava uutinen!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Loistava juttu. Aiempi peli tuli hiippailtua siltä osin minkä pystyi perusversiossa. DLC:a en ole ladannut vaikka on kehuttu ja Director's Cutin pomotaistoja en ole kokenut.

Käyttäjän TheRajaskel kuva
TheRajaskel

Toisaalta, Human Revolutionin hiipimällä läpi pelattuani yritin vähän aggressiivisempaa lähestymistapaa, eikä se tuntunut erityisen mukavalta hiiviskelyyn verrattuna. All-out gunz blazin' -meno kelpaa kyllä myös piilottelun lisäksi, mutta pyssyttely ei siinä pelissä jaksanut pitää minua mukana loppuun asti. Tasapaino näiden kahden pelityylin välillä voi olla hankala löytää, mutta toivottavasti se kuitenkin löytyy jatko-osassa.

Tätä pitää kyllä pitää silmällä, ja kenties ostaakin sitten julkaisun alla.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Itse koitin pelata Human Revolutionin hiiviskelemällä, mutta hermot siinä vain meni. Paljon mielekkäämmäksi touhu muuttui tappamalla vihollisia yksitellen piilosta piiloon puikkelehtien. Etenkin vaikeimmalla tasolla tulitaisteluissa on oikeasti jännittämisen aihetta, kun ammuksia ei ole liikaa ja Jenssen putoaa muutamasta osumasta.