Kehittäjä lupaa: The Witcher 3 -viivästys ei vaikuta Cyberpunk 2077:ään / Uutiset / pelaaja.fi

Kehittäjä lupaa: The Witcher 3 -viivästys ei vaikuta Cyberpunk 2077:ään

13.03.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5
The Witcher 3 -viivästys ei vaikuta Cyberpunk 2077:ään

CD Projekt Redin mukaan The Witcher 3: Wild Hunt -roolipelin kehitystyön viivästys ei vaikuta studion tulevaan Cyberpunk 2077 -peliin.

The Witcher 3:n vahvistettiin aikaisemmin tällä viikolla ilmestyvän vasta ensi vuoden puolella, vaikka pelin piti saapua jo loppuvuodesta 2014. Puolalaiskehittäjä onkin joutunut siirtämään lisää väkeä The Witcher 3:n pariin Cyberpunk 2077:ää kehittävästä tiimistä, jotta peli saataisiin varmuudella valmiiksi.

Studion toimitusjohtaja Marcin Iwinskin mukaan väen siirtyminen tiimien välillä ei vaikuta Cyberpunk 2077:n kehitykseen merkittävästi. Kehittäjien kerrotaan siirtyvän tiimien välillä The Witcher 3:n avainominaisuuksien ja -toimintojen viimeistelemiseksi, mutta kyseessä on normaali käytäntö kehitystyössä.

-Työskentelemme kovasti toimittaaksemme erinomaisen roolipelin ja sovellamme varmuudella kaikkia The Witcher 3:sta saatuja oppeja Cyberpunk 2077:n kehityksessä, Iwinski kertoi Gamespotin haastattelussa.

Viime vuonna paljastetun Cyberpunk 2077 -roolipelin julkaisuaikataulua tai kehitysalustoja ei ole vielä vahvistettu, mutta pelin odotetaan saapuvan pc:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle.

Lähde: Gamespot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tästä voisi tulla SE peli.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Tästä voisi tulla SE peli.

Jep. Ainakin tekijä on laadukas joten potentiaalia löytyy :) Olin tosin jo kerennyt unohtaa että tämäkin on tekeillä :D

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Miten se voi vaikuttaa cyberpunkin aikatauluun ku vielä ei oo edes mainittu koska se olis tulossa?:D

Käyttäjän JaniFromHell kuva
JaniFromHell

^ Eiköhän kehitysstudiolla ole jonkin sortin aikataulu olemassa. Se, että sitä ei ole julkistettu, ei tarkoita että sitä ei olisi olemassa.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

No joo mutta tuntuu hassulta että ne sanoo noin koska eihän meillä oo hajua niitten aikatauluista. Totta kai ne voi sanoo ettei vaikuta niitten aikatauluun vaikka se ois täyttä tuubaa.