Kehittäjä myöntää: uusin Five Nights at Freddy's -peli julkaistiin vajanaisena / Uutiset / pelaaja.fi

Kehittäjä myöntää: uusin Five Nights at Freddy's -peli julkaistiin vajanaisena

23.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Torstaina yllätysjulkaisun saanut uusi Five Nights at Freddy's -peli FNaF World saapui myyntiin liian aikaisin, kehittäjä Scott Cawthon on myöntänyt.

Kauhuseikkailun sijaan tällä kertaa roolipelin ulkomuodon ottaneen uutukaisen ilmoitettiin alunperin saapuvan Steamiin helmikuussa, mutta koska Cawthon halusi kovasti tuoda näytille pelissä jo valmiiksi saadut osa-alueet, päätti hän julkaista sen ilmoitettua aikaisemmin. Tämä ei ole varsinaisesti ensimmäinen kerta, kun Cawthon on tehnyt vastaavaa. Nyt hän on kuitenkin ensimmäistä kertaa oikeasti kokenut, että peli olisi hyötynyt lisäkehitysajasta.

– Pelistä puuttuu paljon ominaisuuksia, joita siinä olisi pitänyt olla jo julkaisussa. Ominaisuuksia joista minulle kyllä sanottiin, mutta jotka jätin huomioimatta ja lisäämättä peliin. Ominaisuuksia, kuten hahmojen omat tietosivut ja mahdollisuus nähdä taisteluissa selostukset eri kykyjen toiminnoista. Nämä ovat asioita, jotka löytyisivät mistä tahansa hyvästä roolipelistä, Cawthon summasi.

Kehittäjä on pahoitellut asiaa ja luvannut, että hän on aikeissa lisätä edellä mainitut puuttuvat ominaisuudet peliin lähiviikkoina. 

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Sinäkin Scott! Onko pakko julkaista peli neljän kuukauden välein, paitsi tällä kertaa siinä kesti kuusi kuukautta.

Tämä olisi ollut muuten se minun ensimmäinen FNaF-peli, koska tämä vaikuttaa ihan peliltä, mutta taidan odottaa että nuo ominaisuudet lisätään peliin...tai tuumata jälkiviisaasti että ei ehkä kannata ostaa.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Vajavaisia taitaa olla nekin jotka näitä jaksavat pelailla.