Kehittäjä: Nintendo on ainoa joka tekee Wiillä rahaa / Uutiset / pelaaja.fi

Kehittäjä: Nintendo on ainoa joka tekee Wiillä rahaa

17.01.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
63

No More Heroesin isä Suda 51, on harmistunut tuoreen pelinsä myyntiluvuista. Peli ei myynyt yhtä hyvin kuin Suda 51 oli odottanut, mutta No More Heroes ei miehen mukaan kuitenkaan ole ainoa peli, jolle näin on käynyt Wiillä: "ei muutkaan pelit ole myyneet sen paremmin Wiillä. Ainoat pelit, jotka alustalla menestyvät, ovat Nintendon omat nimikkeet", Suda51 tokaisi ja jatkoi: "eikä tämä ole pelkästään Japanin ongelma, vaan sama kaava toistuu muuallakin maailmassa. Wiin pelit myyvät vain jos ne ovat Nintendon tekemiä".

Suda 51 kertoo, että Wiille ei kannata tehdä ydinpelaajille suunnattuja pelejä, sillä ne eivät myy. No More Heroesia tehdessään hän sanojensa mukaan luuli, että ydinpelaajien pelitkin menestyisivät ja oli hyvin yllättynyt kun huomasi asian oikean laidan: "vain satunnaispelaajille suunnatut pelit voivat menestyä!"

Killer 7-mies ei ole ainoa, joka on asian pöydälle nostanut. Aiemmin tässä kuussa myös Jon Hare, mies Sensible Soccerin takaa, kommentoi asiaa.

No More Heroes julkaistaan Euroopassa helmikuun 29. päivä.

Lähde: MCVUK

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Suurin osa Wiin omistajista on sunnuntai-pelaajia. Useilla kavereilla on se ja ainoo peli on Wii Sports ja muuta ei oo tulossa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Sama kun yllä, monellä työkaverilla on tuo ja he eivät ole ostaneet mitään peliä (Sports tuli ilmaiseksi mukana).

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kuinka Pelaajalla on otsaa uutisoida näitä tosiasioita? Kun itse kirjoitin kerran asiasta tänne,niin kirjoitus oli poistettu seuraavana päivänä. Onko ihmisillä päässä vikaa vai mikä mahtaakaan olla onglema.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä liikaa yleistetään tätä hommaa...meikä on ns. ydinpelaaja, mutta pelaaja joka ei sen kummemmin pidä räiskinnöistä, varsinkaan first-person...

Siksi oma valintani oli Wii, jolla olen pelannut nyt Zeldan, Mario Galaxyn, Resident Evil 4:n, Umbrella Chroniclesin, Super Paper Marion, Guitar Hero 3:n, Metroid Prime 3: Corruptionin (FPA, ei FPS ;) ), ja nyt perjantaina kaupasta tarttuu mukaan Zack & Wiki.

Tältä vuodelta odotan Super Smashia, Mario Karttia, Final Fantasy CC: Crystal Bearersia, No More Heroesia, sekä muita mielenkiintoisia...

Joka sanoo ettei Wii:lle ole hyviä pelejä, ei tiedä mitä puhuu.

Harkitsin muita konsoleita, mutta muille koneille ei juuri näytä löytyvän seikkailupelejä, jotka itseäni eniten kiinnostavat...siksi siis Wii.

Käyttäjän Ervo kuva
Ervo

Sääli että näin kävi, sillä olin toivonut No More Heroesille menestystä. Yksi niistä peleistä jotka hankkisin heti ensikättelyssä, jos Wiin sattuisin joskus hankkimaan.

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

"Kuinka Pelaajalla on otsaa uutisoida näitä tosiasioita? Kun itse kirjoitin kerran asiasta tänne,niin kirjoitus oli poistettu seuraavana päivänä. Onko ihmisillä päässä vikaa vai mikä mahtaakaan olla onglema."

Pelaaja ei ole poistanut viestiäsi. Viestit poistuvat kun niitä miinustetaan tarpeeksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Pelaaja ei ole poistanut viestiäsi. Viestit poistuvat kun niitä miinustetaan tarpeeksi."

Ahaa, mutta sehän on raukkamaista touhua, jos viesti sisältää tosiasian. Kannattaisi ottaa joskus asioista itse selvää ennen kuin miinustetaan. Jo siinäkin mielessä että se osuu lopulta miinustajan omaan nilkaan.

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

"Ahaa, mutta sehän on raukkamaista touhua, jos viesti sisältää tosiasian. Kannattaisi ottaa joskus asioista itse selvää ennen kuin miinustetaan. Jo siinäkin mielessä että se osuu lopulta miinustajan omaan nilkaan."

Miinustamisessa on omat haittansa, mutta se myös poistaa useat typeryydet tehokkaasti. Se on tietenkin harmi, jos käyttäjät miinustavat viestejä koska ovat eri mieltä niiden sisällöstä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Joku odottaa Mario Kartia ja Super Smash Brothers Brawlia....montako kertaa Nipa saa tehdä samat pelit uudelleen ja yhä uudelleen ennenkuin fanaatikot lopettaa niiden ostamisen? Todennäköisesti maailman loppuuna asti, ei voi ymmärtää.

Ja kuka hyvänsä hehkuttikin Wiin 3rd party-listaa, sillä osastolla hävitään 360/ps3lle kilometrikaupalla. Olisihan se kurja tehdä peli konsolille joka myy, havaitakseen että peli ei kelpaa asiakkaille. Mutta samaisesta syystähän tämä johtuu mitä muutkin ovat tässä sanoneet: suuri osa Wii-pelaajista on Wii Sportsia näprääviä kavereita joita ei muut pelit kiinnostakaan kuin partypelit.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No More Heroes ei valitettavasti tule omaan kaappiini, koska lupasin itselleni "No More Blood" uutisen jälkeen olla ostamatta leikattuja tekeleitä. Jos se kerran K-18 on, niin miksei siinä muka voi olla verta? Sehän on osa peliä! (Toivon että tätä ei ole vielä kumottu)

Ja yksi syy miksi muutkuin nintendon omat pelit eivät oikeastaan myy: Pelit tuntuvat olevan kierrätysroskaa PS2 grafiikoilla (Kirjaimellisesti) tai muuten vain roskaa, johon on vain Wiimote tuki koodattu ja siihen se loppupeli onkin siis jäänyt.

Mutta esim Super Mario Galaxy ei ole vain Wiimote testi, vaan se on oikeasti hyvä peli. Siksi Nintendon tuotteet myyvät. Jos haluatte myydä, tehkää muuta tavaraa Wiille kuin kierrätysroskaa, kiitoksia. (Pahoittelen yhdys sana vi-rheistä, olen aivan tajuttoman väsynyt jostain syystä)

Nostoja