Kehittäjä: PlayStation 3 voittaa Xbox 360:n / Uutiset / pelaaja.fi

Kehittäjä: PlayStation 3 voittaa Xbox 360:n

14.03.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
63

Ready at Dawn -studion nokkamies Didier Malefant antaa oman panoksensa konsolisotakeskusteluun. Malefantin mukaan PlayStation 3 tulee lyömään Xbox 360:n, mutta tämän sukupolven konsolisota ei ole hänen mielestään kuitenkaan kovin kiinnostava. "Odotan seuraavaa erää enemmän. Siitä tulee paljon mielenkiintoisempi ja vasta ensi sukupolvessa käydään todellinen taistelu", Malefant toteaa.

Tässä sukupolvessa Xbox 360 ravisteli kilpailijoitaan ehtimällä ensimmäisenä markkinoille. Sony oli sen sijaan Malefantin mukaan ylimielinen tämän erän alussa, mutta on nyt päässyt ongelmiensa yli ja saanut rattaat pyörimään uuden laitteensa kanssa. Myös Blu-rayn voitto formaattisodassa tuo edun PS3:lle.

Malefantin mukaan Nintendo taistelee omia taistelujaan eikä näin ollen kuulu konsolisotaan: "he tähtäävät ihan eri markkinoille, joten Wii ei ole vertailukelpoinen".

Tällä hetkellä Xbox 360 on PlayStation 3:a edellä, mutta PS3 on ollut kovassa myötätuulessa, joten taistelu ei ole vielä ohi.

Lähde: Next-gen

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Muistetaan, että kyseinen studio tekee PS3:lle yksinoikeudella peliä. Hänen sanomisensa ovat siis kaikkea muuta kuin puolueettomia.

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

"Muistetaan, että kyseinen studio tekee PS3:lle yksinoikeudella peliä. Hänen sanomisensa ovat siis kaikkea muuta kuin puolueettomia."

Muistetaan, että Ready at Dawn kehittää myös Wiin Okamia. Kyseessä ei siis ole Sony-firma.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Tällä hetkellä Xbox 360 on PlayStation 3:a edellä, mutta PS3 on ollut kovassa myötätuulessa" Ei muutaman kuukauden hieman suuremmat myynnit ole vielä hirveän kovaa myötätuulta.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Taas ihan turhaa nämä se voittaa sen. Nämä kuuluu hiekkalaatikolle tällaiset väittelyt. En kommentoi enää tällaisiin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Muistetaan, että Ready at Dawn kehittää myös Wiin Okamia."

Muistataan, että kyisenen firma puhuu Wiistä aivan eri sarjassa, eikä uutisen sisältö kata muuta kuin Xboxin ja PS3:n

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Taas ihan turhaa nämä se voittaa sen. Nämä kuuluu hiekkalaatikolle tällaiset väittelyt. En kommentoi enää tällaisiin."

Totta, mutta Eemeli on periaatteen mies, ja hän julkaisee kaikki uutiset, joissa ennustetaan hyvää PS3:lle

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Näin on,pitäähän se julkaista uutiset sen mukaan mitä kukin lapsellinen ja lapsentasolle jäänyt analyytikko jossain houruissaan puhuu. Mutta kun se kuulostaa niin lapselliselta aikuisten misten suusta. "Ps3 voittaa xbox 360" Ja varsinkin kun näitä näkee joka viikolle vähintään pariin otteeseen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä noi Japsit häviää tän sukupolven konsolisodan microsoftille :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Meidän äiti tekee kaikki Didierin ruuat.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Näin on,pitäähän se julkaista uutiset sen mukaan mitä kukin lapsellinen ja lapsentasolle jäänyt analyytikko jossain houruissaan puhuu. Mutta kun se kuulostaa niin lapselliselta aikuisten misten suusta. ”Ps3 voittaa xbox 360? Ja varsinkin kun näitä näkee joka viikolle vähintään pariin otteeseen."

Mutta kun tämä sivusto ei noudata puolueettoman median periaatteita. Puolueellisen henkilön tekemiä väitteitä ei tulisi julkaista puolueettomallä sävyllä. On ilmiselvää, että kehittä, joka julkaisee pelinsä vain toiselle kilpailevista konsoleista, on puolueellinen omalle alustalleen. Myös uutisen sävy on harhaanjohtava. Kun puhutaan "kovasta myötätuulesta", tulisi samaan yhteyteen liittää myös lähde. Yksi lähteistä julkaistiin juuri äskettäin uutisessa, mutta sen sävy ei ole olleenkaan "kova". PS3 myy enemmän kuin Xbox360, mutta ei todellakaan paljoa.