Kehittäjä: PSP2 tulossa?, ei enää UMD:tä / Uutiset / pelaaja.fi

Kehittäjä: PSP2 tulossa?, ei enää UMD:tä

26.02.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
40

Kehittäjä David Perry kertoo saaneensa kuulla sisäpiirintietoja seuraavasta PSP:stä. Perryn tietojen mukaan Sonylla on jo käsissään prototyyppi PSP2:sta, joka saattaa ehtiä kauppoihin vielä tänä vuonna. Perryn mukaan UMD-asema on poistettu laitteesta ja tilalle tulevat ladattavat pelit.

-Kuulemani mukaan Sonylla on PSP2 jo käsissään ja luojan kiitos siinä ei ole enää typerää akkua tuhlaavaa UMD-asemaa. Olen siis innoissani, Perry hehkuttaa.

PSP:n mahdolliset uudet mallit ovat olleet kaikkien huulilla viime aikoina. Äskettäin uutisoimme huhuista, joiden mukaan Sony toisi tänä vuonna markkinoille uuden PSP-mallin, jossa on kännyköistä tuttu liukunäyttö.

Niin tai näin, nykyiselle PSP:lle on kuitenkin ilmoitettu juuri iso kasa pelejä, kuten Rock Band, MotorStorm: Arctic Edge, LittleBigPlanet ja paljon muuta.

Ensi kuussa järjestettävillä GDC-messuilla, sekä tietenkin kesäkuussa järjestettävillä E3-messuilla kuullaan mahdollisesti lisää suoraan Sonyn suusta.

Thomaksen lisäys: Toimituksen saamien tietojen mukaan varsinaista PSP2:sta ei ole tulossa, vaan uusi versio PSP:stä ilman UMD-asemaa varustettuna parilla uudella ominaisuudella. Monia pelinkehittäjiä on jo infottu vaivihkaa siitä mitä tuleman pitää, mikä selittääkin osittain miksi monet pelintekijästudiot ovat panostamassa taas PSP-peleihin.

Lähteet: Kotaku 1 ja 2

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

PSP 1 on jo kuollut, kiitos piraattien.
Toivottavasti näin ei käy PSP 2:lle.

Käyttäjän John_Rambo kuva
John_Rambo

Varmaan tuo uusi PSP tulee Japanissa olemaan hitti ja muualla ei tule myymään kummoisesti. Laite myy, mutta pelit eivät.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nojaa. Jos ei fyysisiä pelilevyjä, niin ostamatta jää.

Käyttäjän Newfriikki577 kuva
Newfriikki577

Voi jestas kun PSP uusin malli ei ole viel kaikkialle ehtinyt nyt tehdään jo kokonaan uutta!

Käyttäjän Hekeke kuva
Hekeke

"PSP 1 on jo kuollut, kiitos piraattien.
Toivottavasti näin ei käy PSP 2:lle."

Jos totta puhutaan, niin PSP:n piraatit nostivat tiettyjen pelien myyntiä ns. aivan perhanasti. Esim. Luminesista kun löydettiin exploitti, pelin myynti nousi räjähdysmäisesti. En nyt sanoisi että piraatit tappoivat PSP:n, Sony myy sillä vieläkin aivan järkyttävän paljon

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Jos totta puhutaan, niin PSP:n piraatit nostivat tiettyjen pelien myyntiä ns. aivan perhanasti. Esim. Luminesista kun löydettiin exploitti, pelin myynti nousi räjähdysmäisesti."

Ja muiden pelien myynti laski...
PSP:llä ei tee mitään ilman hyviä pelejä.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Aika tiuhaan nakkelevat noita psp versoita markkinoille. koittaisivat nyt pysyä yhdessä vaikkakin tuo umd:ton psp kuulostaa ihan hyvältä mutta mistä sitten pelit saa jos ei ole nettiä ja riittääkö tila? psp on kyllä aika paljon piratismin vallassa nyt niin en ihmettele ettei psp:lle hirveenä tehdä pelejä vaikkakin sony nyt nakkaa kaikkia ps3 titteleitä sille.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mistä tuo uutsen kuva on?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

''Mistä tuo uutsen kuva on?''

Uudesta Motorstormista, tyhmä.

Käyttäjän Ruucsa kuva
Ruucsa

Itse en hirveästi innostu jos pelkästään ladattavia pelejä on PSP2:lla...

Nostoja