Jo yli 15 vuoden ikään yltänyt Oddworld-sarja ei ole aikoihin saanut kokonaan uutta peliä. Siitä huolimatta pelisarja on näyttänyt jälleen viime vuosina selkeitä elonmerkkejä, kiitos Just Add Waterin teräväpiirtokäännösten, jotka ovat pian saamassa seuraa myös ensimmäisen Oddworld-pelin uusioversiosta, Oddworld: Abe’s Oddysee – New ’n’ Tastysta.

Oddworld-pelien ei tarvitse kuitenkaan jäädä välttämättä tähän. Just Add Water on tällä viikolla aloittanut Oddworldin kotisivuilla kyselyn, jolla se utelee faneilta, mitä he haluaisivat nähdä tulevaisuudessa sarjaan liittyen.

Vaihtoehdot ovatkin varsin värikkäitä. Joukosta toki löytyy kohtalaisen mielikuvitukseton Abe’s Exoddus HD -vaihtoehto, mutta sen ohella äänensä voi antaa esimerkiksi Stranger’s Wrathin ja Munch’s Oddyseen jatko-osalle, mobiilisovellukselle, Sligstormille tai vaikkapa Squeek’s Oddyseelle.

Eri vaihtoehtojen joukossa paistattelee myös nimike Hand of Odd. Kyseistä teosta Just Add Water on jo aiemmin ilmaissut käsitelleensä, mutta tietoa ei oikein ole, että miten paljon.

Parhaillaan äänestäneitä kiinnostaisi kyselyn perusteella nähdä eniten jotakin ”täysin uutta” Oddworld-sarjaan liittyvää. Exoddus HD pyörii niukasti kakkosena.

Kyselyn löytää tästä. Luonnollisesti kyseessä on vasta alustava utelu, joten se ei todennäköisesti määrää ainakaan saman tien koko Oddworld-sarjan tulevaisuutta.

Lisää luettavaa