Uutta Hitman-peliä niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin työstävä IO Interactive on jakanut tarkempia tietoja tulevan pelinsä rakenteesta.

Kun tuoreen Hitmanin alustava julkaisupäivä koittaa 8. joulukuuta, tullaan sitä jakelemaan kullekin alustalle ensin vain digitaalisessa muodossa. Heti julkaisussaan uusi Hitman ei ole myöskään saatavilla vielä kokonaisessa muodossaan, vaan pitkin ensi vuotta IO on aikeissa laajentaa peliä uudella sisällöllä.

Kehittäjät eivät vielä tässä vaiheessa ole päättäneet, miten suuri lohko pelistä tulee olemaan saatavilla heti julkaisussa. Välittömästi uusi Hitman tulee kuitenkin maksamaan jo noin 60 euroa. IO kuitenkin lupaa, että hinta kattaa peliin myöhemmin lisättävän sisällön ja näin ollen uusi Hitman ei tule sisältämään mikromaksuja tai maksullista lisäsisältöä. Itse pelaaminen ei vaadi myöskään nettiyhteyttä onnistuakseen.

IO:lla luvataan, ettei uusi julkaisumalli tarkoita, että tuore Hitman olisi niin sanottu early access -peli. Sen sijaan studiossa vakuutellaan, että kaikki peliin julkaistava sisältö tulee olemaan aina saataville ilmaantuessa niin hiottua kuin valmiilta peliltä voi vain odottaa. Periaatteessa peli onkin enemmän eräänlainen episodimainen kokemus, sillä jälkikäteen julkaistava pelisisältö sisältää sekä sivupuuhasteltavaa, parannuksia että myös tarinasisältöä.

Ikuisesti uusi Hitman ei ole jäämässä myöskään vain ladattavaksi kokemukseksi. Joskus ensi vuonna suunnitelmissa on tuoda peli saataville myös levyllä.

Ennen virallista julkaisuaan uudesta Hitmanista on määrä ilmaantua saataville myös beetaversio ainakin PlayStation 4:llä. PlayStationilla peliin on luvattu ilmaantuman myös kuusi yksinoikeudella saatavaa contract-tehtävää.

Lähde: Hitman.com

Lisää luettavaa