Kehittäjä vaihtoon – Prince of Persia: Sands of Time uusitaan nyt Montrealissa / Uutiset / pelaaja.fi

Kehittäjä vaihtoon – Prince of Persia: Sands of Time uusitaan nyt Montrealissa

3.05.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Prince of Persia: Sands of Time, Prince of persia, Sands of Time, uusioversio, ubisoft, Ubisoft Pune, Ubisoft Mumbai, Ubisoft Montreal, kehitys

Lähes 20-vuotiaan toimintaseikkailuklassikon uusiva Prince of Persia: Sands of Time Remake on saanut uuden pääkehittäjän.

Syksyllä 2020 julkistettu uusioversio on ollut tähän asti työn alla intialaisilla Ubisoft Pune- ja Ubisoft Mumbai -studiolla, mutta nyt päävastuun on ottanut harteilleen Ubisoftin keskeisimpinä pelinkehitysstudioina tunnettu Montreal-toimisto.  Sattumoisin Ubisoft Montreal on myös sama studio, jonka sisuksissa alkuperäinen Sands of Time sai aikoinaan alkunsa.

– Tämä päätös on tärkeä askel. Ubisoft Punen ja Ubisoft Mumbain aikaanssaannoksista jatkava tiimi ottaa seuraavaksi tarvitsemansa ajan järjestelläkseen peliä koskevat suunnitelmansa, jotta se voisi tarjota parhaan mahdollisen kokemuksen klassikosta, Ubisoftilta kerrotaan.

Alun perin Prince of Persia: Sands of Time Remake oli määrä julkaista jo viime vuoden tammikuussa. Viimeisimpänä peliä on luvattu ulos täksi vuodeksi, joskin kehittäjän vaihdos antaa ymmärtää, ettei sekään ole enää tapahtumassa.

Lähde: Prince of Persia (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Näyttää siltä että tämä peli näkee päivänvalon vuonna 2023