Lokakuun lopulla Xbox 360:lle saapuva Forza Horizon heittää arvostetun autoilupelisarjan avoimeen maailmaan ja näin myös muovaa sitä hyvinkin uuteen uskoon. Pelistä onkin nyt julkaistu esittelyvideo, jossa kehittäjät hehkuttavat muutamia pelin tuoreita ominaisuuksia uuden pelikuvan saattelemana.

Avoimen Coloradon myötä uusi ilmiö kisaillessa on tietysti itse maailma. Pelaajat pääsevät ajaessaan hyödyntämään muun muassa erilaista maastoa, joka ei tällä kertaa ole myöskään eristetty muilta pelimaailman asukkailta. Näin ollen uuden uhkan teillä muodostaa erityisesti pelimaailman liikenne.

Yksityiskohtiakin on pidetty silmällä. Coloradossa kaahaillessa aika kuluu jatkuvasti ja näin päivät vaihtuvat ajan myötä yöksi ja niin edelleen. Perinteisen liikenteen ohella ympäristöstä on mahdollista bongata myös erilaista elämää esimerkiksi lentävien helikoptereiden ja lentokoneiden muodossa.

Toisin kuin aiemmat Forza-sarjan pelit, on Horizonia pääasiassa kehittänyt uudehko Playground Games. Studio koostuu muun muassa entisistä Codemastersin (Colin McRae -pelit, Race Driver: Grid) ja Bizarre Creationsin (Project Gotham Racing, Blur) kehittäjistä, joten autopelikokemusta porukalla kyllä pitäisi piisata.

Linkki videoon

Lisää luettavaa