TimeSplittersin paluu on yhä työn alla – kehitys päivitetty CryEngine 5:lle

TimeSplitters Rewind on hiljaiselosta huolimatta yhä kehitteillä. Viimeisen vuoden aikana projekti on ottanut kuitenkin uuden suunnan.

3.1.2018 12:04

Rakastetun TimeSplitters-räiskinnän paluu etenee pikkuhiljaa. Sarjan omistavan Crytekin siunaama TimeSplitters Rewind -faniprojekti on edelleen työn alla vaikka viime vuodelle kaavailtu julkaisu ei toteutunutkaan, paljastaa kehittäjien tuore videoblogi.

TimeSplitters Rewindin keskeisenä ideana on päivittää TimeSplitters-trilogia nykyaikaan CryEngine-pelimoottorin turvin. Alkujaan projektista kaavailtiin puhtaasti moninpelivetoista, mutta lopullisessa muodossaan sen olisi tarkoitus uusia kaikki kolme peliä kokonaisuudessaan.

Viisi vuotta työn alla ollut TimeSplitters Rewind on kuitenkin ottanut pitkän kehityskaarensa aikana lukuisia uusia suuntia. Viimeisimmät muutokset tapahtuivat neljä kuukautta sitten, kun projektin perustat uudelleenrakennettiin alusta asti pelimoottorin uusimmalla  5.4-versiolla.

– Crytekin teknisten neuvojen ja tuen avulla projekti on edennyt tasaisesti ja olemme saaneet rakennettua Rewindin tähän asti vakaimman version, tiimin päivitys kertoo.

Tuore video esitteleekin TimeSplitter Rewindista pieniä määriä uutta kuvamateriaalia. minkä lisäksi se antaa maistaisien pelin äänimaailmasta ja aseanimaatiosta. Hitaasti etenevän kehityksen myötä minkäänlaisesta julkaisuajankohdasta ei uskallettu antaa uutta arviota.

TimeSplitters Rewind nähdään ainakin pc:llä, mutta kehittäjät ovat ilmaisseet kiinnostuksensa myös PlayStation 4 -versiota kohtaan.

Lähde: Tsrewind.com

Lisää luettavaa