Kehuja kerännyt Firewatch julkaistaan PS4:llä myös rajoitettuna fyysisenä painoksena / Uutiset / pelaaja.fi

Kehuja kerännyt Firewatch julkaistaan PS4:llä myös rajoitettuna fyysisenä painoksena

17.11.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
4
Firewatch

Pienen Campo Santo -studion kehuja kerännyt Firewatch saa loppuvuodesta myös fyysisen julkaisunsa, kehittäjä paljasti Twitterissä.

Kehittäjä tuottaa Firewatchin levyversion yhdessä Oddworld: New N’ Tastyn ja Octodad: Dadliest Catchin fyysisiä versioita tehtailleen Limited Run Gamesin kanssa. Varsinaisen pelilevyn kylkiäisiksi paketoidaan pelin tapahtumapaikkana toimivan Shoshone-luonnonpuiston kartta. Levykkeelle on luonnollisesti mahdutettu myös kaikki pelin tiimoilta ilmestyneet päivitykset.

Kyseessä on hyvin rajoitettu painos, sillä houkuttelevaa pakettia tehtaillaan yhteensä vain kymmenen tuhannen kappaleen erä – ainoastaan PlayStation 4:lle. Tarkempi julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Keski-ikäsimulaattoriksikin tituleeratun Firewatch-arvostelun voi lukaista täältä.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

tämähän vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta! Vielä kun olisi VR...

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Voisi kiinnostaa riippuen hinnasta. Peli tulee kyllä joskus ostettua muutenkin jossain muodossa mutta toki fyysinen versio aina kiinnostaa enemmän.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kiva, että tulee fyysinen kopio saataville. Ongelmana näissä nyt vaan on se, että pitäisi aina tällaisessa tapauksessa olla rahaa osta se nyt ja heti tai sen saamisen voi unohtaa samantien ja se oikeastaan ärsyttää vielä enemmän kuin se, että fyysistä kopiota ei olisi olemassa ollenkaan.

Tätä pelinkeräilijän helvettiä...

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Näin keräilijänä kiinnostaa kyllä fyysinen kopio tästä mainiosta pelistä jos hinta on vaan kohdillaan.